Pacha Pub

január 2, 2008, nosty fiu
2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA 1) Típus: KOCSMA/PUB 3) Helység: Nagyszeben | 1 hozzászólásA Pacha Pub Nagyszebenben, a főtértől nem messze, a Lucian Blaga egyik épületével szemben található. Az épületre egy kivilágított sörreklám hívja fel a figyelmet, másképp elég nehéz lenne észrevenni. Az ajtón felirat: minden szerdán karaoke, azaz az úri közönség megcsillogtathatja tehetségét. Ha nincs néző, az sem baj, legalább az ajtóval szembeni falba beépített […]

olvasd tovább »

Colosseum

május 9, 2007, Kazmerka
2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: KOCSMA/PUB 3) Helység: Nagyszeben | Szólj hozzá!Kellemes, könnyed, olaszos légkör fogadja a vendéget, ha belép ebbe a pizzázóba. Valódi olasz piros-fehér kockás abroszok, ión oszlopmakettek, piros függönnyel elválasztott nemdohányzó terem és persze olasz kaja. Valójában minden csak annyira feltűnő, amennyire nem zavar. A plazmatévé viszont nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, de hát a divat az divat.
A hely elég átlagos, […]

olvasd tovább »

Café del Sol

május 3, 2007, Kazmerka
2) Kategória: d) JUPPI 2) Kategória: e) LUXUS 1) Típus: KÁVÉZDA 3) Helység: Nagyszeben | Szólj hozzá!A helyszín a Kis Piac, a Luxemburg házzal átellenben, a tér másik oldalán. A hely szó szoros értelmében aranyos, legalábbis színben. A mediterrán csengésű név nincs összhangban az enyhén eklektikusra sikeredett beltérrel.
Maga a terem hosszú, alagútszerű, a fal mellett sorakozó asztalokkal kissé zsúfoltnak tűnik. A look olyan elites forma, de nálam nem érte […]

olvasd tovább »

Atrium Classic Café

április 27, 2007, Kazmerka
2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA 3) Helység: Nagyszeben | 4 hozzászólásA Luxemburg ház mellett, a Hazugok hídja tőszomszédságában található a Kis Piacon. Fontos tudni, hogy Nagyszebenben divatosak a pincehelyiségek. Az Atrium is egy ilyen pince, de nem a szó rossz értelmében, hanem épp ellenkezőleg! A nap besüt a nagy ablakokon, ezáltal meghitt kávézós hangulatot kölcsönöz a helyiségnek.

Maga a terem nem túl nagy, de praktikusan […]

olvasd tovább »

Szalonbeszélgetések