Huhuu: gyermekek, család, kávécska

július 24, 2012, tengeri
3) Helység: Sepsiszentgyörgy 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA



Hatalmas zöld labda, krétarajzok a kövezeten, gyerekdalok a hangszóróból: ha belépsz egy “kocsmába” vagy akár kávézóba, nem ez szokott lenni az első, ami fogad. Júniusban nyílt Sepsiszentgyörgyön a Huhuu családbarát kávézó, nyári kert, gyerekbolt és játszóház: nos, itt minden kicsit másképpen van. Először is: bent a kocsma-kávézó rész a kisebb, a többi termet játéktérnek, illetve játékokkal, gyerekkönyvekkel, használati tárgyakkal tömött polcú boltnak rendezték be. Persze kint is hatalmas tér van, ahol a szülők leülhetnek egy sör vagy kávé mellé, miközben a gyerekük ráveti magát a labdákra, rajzol, vagy a Huhuu narancssárga pólós munkatársai kézenfogják és elviszik játszani, mesét olvasni, amíg apja-anyja a barátokkal beszélget. Az árak barátiak, pl. 3,5 lej egy korsó sör.

A Huhuu missziója: “az a hely, ahol az egész család jól érzi magát. Gyermekek, fiatalok, felnőttek megtalálhatják a számukra legkellemesebb időtöltést.”

A hely “gyerekmegőrzőként” is működik: a “Nappali járat” keretében a munkatársak foglalkoznak az 1-4 osztályosokkal június 25. és augusztus 31. között, minden hétköznap 9-18 óra között. A gyermekek reggeltől estig ott lehetnek szülők nélkül, tematikus foglalkozásokon vesznek részt, játszanak a Huhuu udvarán, innivalót és kétfogásos meleg ebédet kapnak. A napijegy 50 lej, a hetijegy 200 lej.

A fotók forrása: a Huhuu Facebook-oldala

Emellett rendszeres tematikus foglalkozások, rendezvények vannak, amelyeken a fogyasztó vendégek és gyerekeik vehetnek részt. Volt már cserebere vásár, bábelőadások, ezen a héten pl. Mezítlábas Mókalábas Délutánra várják a szülőket és gyerekeket (július 25.) lábszínházzal, lábfestéssel, lábbal festéssel, lábtenisszel és “mindenféle lábas bolondsággal”. Július 26-án viaszbatikolás, tenyérfestés, papírfarm készítés lesz, július 28-án pedig Buborék Party (”vizes lufi bajnokság, szappanbuborék, vizilabor, narancshal és kapitány”).

A kávézó nyitva tartási ideje: hétfő-csütörtök 8-22, péntek 8-24, szombat 10-24, vasárnap 10-20; a benti gyerekfoglalkozásokon hétköznapokon 9-20 óra között, hétvégén 10-14 óra között lehet részt venni, emellett minden hónap harmadik péntekén késő éjszakáig.

Cím: Csiki utca 7. szám; telefon: 0367-402307, email-cím: huu@huhuu.ro
>> Facebook-oldal >>



* pontos átlag: 5.00


* pontos átlag: 3.22

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Huhuu: gyermekek, család, kávécska”

  1. Zita » augusztus 1, 2012 20:59

    Szuper egy hely :) Megéri kipróbálni

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések