MIT SZABAD?

1) Kizárólag romániai étteremek, kávézdák, klubok, kocsmák, cukrászdák és szállodák fogyasztói értékeléseit tesszük közzé. Ugyanakkor új rovatot indítottunk Szalonbeszélgetések címmel: a hazai vendéglátóiparról, a legfinomabb ínyencségekről, a legjobb italokról és helyekről ide írhatsz vitaindítót, összehasonlító elemzést, nosztalgiázhatsz kedvenc helyeidről, beszámolhatsz régvolt vagy mostanában történt kocsmatúrákról. Itt kérhetsz segítséget többek között másoktól, hogy adott városban milyen helyekre érdemes beülni.

2) Az itt közölt vélemények nem okvetlenül egyeznek a kiadó álláspontjával.

3) A kritikák utólagos moderációval kerülnek az oldalra. A Transindex csapat fenntarja a jogot a hozzászólások olvasószerkesztésére – nyugi, elírásokat, zavaros nyelvtani szerkezeteket dolgozunk meg, nem a véleményed. Vannak javaslataink is, ezeket a TIPPEK részben olvashatod el.

4) Nem engedünk fel olyan kritikákat, amelyekről az a benyomásunk, hogy inkább fizetett hirdetésnek illenek be. Ha PR-osok itt szeretnének ingyenreklámot, nagyon kreatívnak kell lenniük, hogy átverjenek minket. Fizetett hirdetést szeretnél közzétenni a Boodymary.ro-n? Katt ide!

5) A szerkesztőség fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben egy lokálról már elérhető egy kritika, az új szöveget a korábbi írás komment részébe fűzi be. Ez nem főszabály, tehát elképzelhető, hogy valamelyik vendéglátóipari egységről több, különálló kritika is megjelenik.

6) Intézd úgy, hogy kommented vagy hozzászólásod ne legyen hosszabb 2000 leütésnél, és ne legyen benne tíznél több fotó.

És ne feledd: HA SZOMBATON TANGÓ, VASÁRNAP TANGA.

Szalonbeszélgetések