Papillon

április 12, 2012, Margit
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB



Végre ismét sikerült Kolozsváron egy olyan helyet felfedezni, ahová többször is szívesen megyek el, mert hangulata és jellege van. A felfedezés mondjuk enyhe túlzás, elhívtak oda, és a kocsma sem éppen frissen nyílt, csak eddig még nem hallottam róla.

Harmadmagammal ücsörögtük a picinyke teraszon, amely olyan hangulatot keltett - egyik sörözőtársam szerint - mintha nem is Kolozsváron lennénk. (Másik sörözőtársam azt mesélte, hogy amikor legutóbb cappuccinót kért itt, a habra egy pillangót rajzoltak, milyen cuki.) Összesen négy asztalt helyeztek el az erkélyen, de nem zsúfolt egyáltalán, és legnagyobb előnye, hogy sokáig odasüt a nap. Tavaszi délutáni kocsmázásra kiváló. Bent is egyszerű, ám vonzó berendezés fogad, tiritarka ülőpárnák a padon, pillangók után repkedő búvár a falfestményen.

Az árak közepesek vagy annál picikét magasabbak, sört 5-7 lej között lehet inni (de nincs pl. Ursus-termék), egy pohár bor 6 lej. Az asztalokon reggeliajánlatokat reklámoznak, amelyek szintén szimpatikusak, pl. egy kávé+croissant 5,5 lej, teával 7 lej, ugyanennyiért müzlit is adnak. A kiszolgálás gyors és zökkenőmentes, a pincérek kedvesek.

Egy negatívumot - figyelmeztetésképpen - muszáj kiemelnem: a parkett nagyon fényes és csúszós. Vigyázzatok, milyen cipővel mentek oda. Tapasztalat…

Cím: Emil Isac utca, 9.
Telefonszám: 0721274705
Facebook-oldal



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.91

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Papillon”

  1. Tamás » április 12, 2012 21:16

    További képek és info itt! http://ateliermass.ro/filter/projects/PAPILLON

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések