Nyereményjátékot indítunk: írj terasz-ajánlót a Bloodymary.ro-ra!

május 21, 2013, admin
Szalonbeszélgetések: a legjobb helyekről



Rövidül a tavasz, máris megnyíltak a nyárikertek, teraszok, te pedig összekötheted a kellemest a hasznossal: térképezzük fel közösen lakóhelyed kiülős kávézóit, kocsmáit! Írj ajánlót kedvenc törzshelyedről a Bloodymaryre a kocsmakritika kritériumainak megfelelően, és tiéd lehet egy babzsák vagy egy laptop-táska!

A szakmai díjunk - amely a zsűri által legjobbnak ítélt ajánlóért jár - egy egyedi színösszeállítású és nagyon trendi babzsák lesz Nagy Emese csíkszeredai dizájnertől, a kínálatból a nyertes választhatja ki az ízlésének leginkább megfelelőt. A legtöbb lájkot begyűjtő teraszleírásért járó közönségdíjunk pedig egy, a Delikates divatmárka által felajánlott vásárlási utalvány, amely egy különleges dizájnú laptop-táskára cserélhető majd be.

bloodymarykikep1.jpg

Hol hűsölhetsz egy limonádé vagy csapolt sör mellett turistaként az erdélyi városokban, településeken? Hova érdemes letelepedni nagyobb társasággal, és mit válassz, ha inkább csendes beszélgetésre vágysz? Melyek a legjobb helyek, hol engedik meg, hogy bevidd a kutyát, van-e biciklitároló? Gyerekbarát, családias, vagy inkább nyüzsgő, bulizós? Hipsterléthez elengedhetetlen infrastruktúrával ellátott (tehát van wifi, megfelelő számú és hozzáférhető csatlakozó, és a szomszéd asztalnál ülő törzsvendégek nem bámulnak rád, mint borjú az új kapura, ha előveszed a táblagéped)? Vagy inkább vadregényes, off-grid, és épp ez a varázsa?

Ha több helyről is írnál, minden teraszról vagy nyárikertről egy-egy külön szöveget várunk, egyenként maximum 2500 karakter terjedelemben. Mindenképpen készíts fotókat is! Nyárikert-ajánlódat feltöltheted saját felhasználónévvel a blogra, vagy ha nem boldogulsz, elküldheted a bloodymary@transindex.ro címre is.

A beérkező írások közlése folyamatos, a verseny július 15-én zárul. Mivel a közönségdíj a legtöbb lájkot összegyűjtő bejegyzés szerzőjéé lesz, minél hamarabb beszállsz, annál több időd lesz támogatókat gyűjteni!



* pontos átlag: 3.28

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések