Lezárult a teraszajánló-verseny: ki kapja a laptoptáskát és a babzsákot?

július 16, 2013, adminA legendás kolozsvári Albinutza teraszajánlójával a közönségdíjat martonattila nevű felhasználónk nyerte, gratulálunk! Több mint 100 lájkot sikerült összegyűjtenie, és feltehetően nem is erőltette meg magát annyira, ugyanis aki valaha járt már a Fellegvár alatti kocsmában, értékelte a balkáni hangulatot remekül visszaadó leírást. A közönségdíj egy, a Delikates divatmárka által felajánlott vásárlási utalvány, amely egy különleges dizájnú laptop-táskára cserélhető majd be.

Szakmai díjunk, amely a zsűri által legjobbnak ítélt ajánlóért jár, egy egyedi színösszeállítású és nagyon trendi babzsák Nagy Emese csíkszeredai dizájnertől. A nyertes pedig HZoltán, akinek sikerült egy mainstream – szintén kolozsvári – helyről, a Klausenről olyan ajánlót írnia, ami szerelmeslevélnek is beillik.

Gratulálunk a nyerteseknek, és kérjük, jelentkezzenek a marketing@transindex.ro email címen.

>> Olvad el a beérkezett teraszajánlókat! >>

A nyárnak még nincs vége, továbbra is írhattok teraszajánlót vagy más kocsmakritikát, ha úgy érzitek, mindenképpen meg kell osztanotok másokkal is: miért jártok kedvenc törzshelyeitekre.* pontos átlag: 2.88

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések