Ábel vendéglő

március 31, 2009, tengeri
3) Helység: Sepsiszentgyörgy 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: KOCSMA/PUB | 6 hozzászólásPotenciális sajtós-értelmiségi törzshely az Olt utca központ felőli végében. Egyelőre ebédidőben üzletemberek, este a legkülönfélébb stílusú kocsmázók járnak az Ábelbe. Stílusosan egy sztriptízbár közvetlen szomszédságában nyílt, egy felújított, régi polgári házban. Jó stabil, nehéz faasztalok és székek, egy zongora, magas bárszékek alkotják a berendezést, a helyre a visszafogott csillogás jellemző.
Mindenfajta sör egységesen 4 lejbe […]

olvasd tovább »

Laci konyha

március 30, 2009, emerikusz
3) Helység: Nagyvárad 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM | 2 hozzászólásAnnak idején, mikor még az előző munkahelyemen dolgoztam, nagyon sokat utaztam az országban, és vadásztam az ehhez hasonló helyekre. Ideális a kiszálláson lévő alkalmazottaknak és természetesen azoknak is, akik Nagyváradon dolgoznak.
A “Bucataria Laci Konyha” egy önkiszolgáló rendszerben működő étterem, de senki ne gondolja, hogy hasonlatos a múlt rendszerből átmentődött piszkos, gyanús alakokkal teli, büdös […]

olvasd tovább »

MIKA Snitel & Falafel

március 11, 2009, Bozso
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: BÜFÉ | 5 hozzászólásImádom a falafelt. Sajnos evvel nem sokan vannak így felénk, és ritka az a hely, ahol készítik. Éppen ezért ahányszor valahol falafelt látok, mindig kipróbálom. És eddig, sajnos, mindig csalódtam.
Viszont nemrég nyílott egy új hely. Kolozsváron. A Iulius Mall kajarészlegén. És, amint neve is mondja, egyik fontos terméke a falafel!!! És nem a hűtőszekrényből […]

olvasd tovább »

Szalonbeszélgetések