A Tamási Áron Színház büféje

március 23, 2012, admin
3) Helység: Sepsiszentgyörgy 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA 1) Típus: BÜFÉ



Ami a három évvel ezelőtti, első Reflex Nemzetközi Színházi Biennálén még hiányzott: idén hangulatos színházi büfé várja a nézőket, rendezőket, kritikusokat, újságírókat. Meg persze bárkit, aki betéved. Lágyan dalol a dzsessz, jól el lehet bújni laptoppal a galérián a három asztalka valamelyikénél, és természetesen a wifi is szuperül működik.

>> Írásaink a fesztiválról >>

Fotók a Reflex Facebook-oldaláról

A Tamási Áron Színház büféje március 15-én nyílt meg, azaz a fesztivál előtt egy nappal [egy mindent elsöprő, hajnali hatig tartó bulival információink szerint. Ezért lehettek olyan álmos szeműek a fesztiválszervezők a nyitó sajtótájékoztatón :) ]

A Reflex idejére a büfé nyitva tartási programját rugalmasan értelmezik, hiszen ki merne kirakni egy negyven-ötven fős, élénken beszélgető kultúrközönséget? A büfé jelenleg sajtószoba, médiaközpont, találkahely, itt dolgoznak a nemzetközi workshop diákrésztvevői is. Előadások előtt, szünetben, illetve után zsúfolásig telik.

A lenti térben 9-10 asztal van, és persze a bárpultnál is el lehet helyezkedni. Bár egy légterű, a fenti részben engedélyezett a cigarettázás. Az árak barátiak Sepsiszentgyörgy belvárosi viszonylatban, kávé 3,5, sör 4-5 lej, 1 pohár vörösbor, illetve a negyedlitres üdítők (kóla, fanta, szokásos felhozatal) szintén 3,5 lej. A kínálatban röviditalok is vannak. A vendégek a színház földszinti mellékhelyiségét használhatják.

Telefonos fotók egy stratégiai helyről



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.84

Hozzászólások

4 megjegyzés » “A Tamási Áron Színház büféje”

  1. boszor » március 23, 2012 11:32

    A büfé tényleg jó és szép, mindössze az a zavaró, hogy átlag félóránként változik, hogy lehet-e benne dohányozni vagy sem. Hátha a fesztivál végére kitalálják.

  2. Vizi Boromir » március 23, 2012 15:10

    most már nagyrészt kialakult: fent lehet, lent csak este, előadás után :)

  3. vajdatibor » március 30, 2012 00:05

    Azert elbirna kisvarosunk egy akar nemdohanyzo helyet is.Jomagam rendszeres dohanyzas utan, alkalmi cigarettazo vagyok, de szivesen kimegyek a nemdohanyzo barataim erdekeben.

  4. Tunde » november 20, 2012 16:37

    Szamomra az a hely attol kiraly, hogy 2004 januarjaban a Hobo Vadaszata (Vidnyanszky A-s valtozat) utan amikor beultunk oda unicumozni…Hobo ult mellettunk:) , es roppant udvarias, aranyos volt!
    Ritkan jarok arra…szulofoldem elhagyott tajai…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések