Colosseum

május 9, 2007, Kazmerka
2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: KOCSMA/PUB 3) Helység: Nagyszeben



Kellemes, könnyed, olaszos légkör fogadja a vendéget, ha belép ebbe a pizzázóba. Valódi olasz piros-fehér kockás abroszok, ión oszlopmakettek, piros függönnyel elválasztott nemdohányzó terem és persze olasz kaja. Valójában minden csak annyira feltűnő, amennyire nem zavar. A plazmatévé viszont nem hiszem, hogy jó ötlet lenne, de hát a divat az divat.

A hely elég átlagos, semmi különös, semmi feltűnő, mégis kellemes és jó benyomást keltő.

A kiszolgálás is olaszos, a pincér, ha nem is mosolyog szüntelen, de igyekszik minél kedvesebbnek és jókedvűbbnek tűnni. A menü egyszerű, átlátható és kiterjedt választékkal kecsegtet a pizzák és az egyéb olasz ételek és italok terén is. A zene nem túl hangos, de legtöbbször nincs is összhangban a hely hangulatával. Inkább a rádió vagy a TV hangja hallatszik, de még ez sem nagyon zavaró.

A kajáról nincs nagyon mit filozofálni. Jó középkategóriás árak vannak (15-18 lejből jót eszel-iszol), az ízek olaszosan jók. Szerintem egy átlagosan jó pizzázó, ahol senki nem fog panaszkodni, hogy elsózták a makaróniját, vagy hogy a quattro formaggi pizzája nem elég sajtos.

Szebenre jellemző módon pincehelyiség, tehát aki nem szeret a föld alatt táplálkozni, az ne járjon ide. De ajánlom mindenkinek, aki szeretne egyet pizzázni a haverokkal vagy csak meginni este egy sört.

Cím: Nicolae Bălcescu utca 22A.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.09

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések