Coandi Mic

március 15, 2007, sza_bee
3) Helység: Arad 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM



Hogy mennyire jó a hely, arról mindenkinek saját magának kellene meggyőződnie, már amikor lehet helyet kapni.

Arad főterének délnyugati csücskében helyezkedik el, kicsit elrejtve, egy saroképulet földszintjén. Nem olyan nehéz megtalálni. Bent rusztikus utánzatok fogadnak, masszív fagerendák és fabútor-garnitúra, néhány báránybőrrel megspékelve. Maximum 25-30-an férnek el bent. Ugyancsak a rusztikus hangulatot emeli egy borosüvegekkel telirakott fal, néhány apró boroshordó és egy plazmatévé a bárpult melletti falon.

A szokásos vendégsereg az aradi multik vezetőségéből, ezek vedégeiből és az aradi bizniszmenekből áll. Gyakran több angol/olasz/német szót hallani, mint románt. Pláne hogy ezek a jégermájszterek szeretnek hangosan enni. A nagyon kedves és hajlongós főpincér több nyelven beszél, talán magyarul is.

Kajaszinten jókat lehet rendelni, nem a legolcsóbb a menü, de legalább gyorsan az ember elé vágják. Specialitásként lehet rendelni vadat, főképpen a vaddisznópreparátumok fordulnak elő. De lehet nyugodtan rendelni vegetariánus menüt is, például karfiolos tálat. Asztalhoz ülés után csípőből jön egy snapsz (ferfiaknak pálesz az erősebbik fajtábol, nőknek vajmi krémlikőr), ámbátor én jobban díjaztam volna ugyanannyi unicumot. Válogatni nem lehet.

Cigarettafüst nincs, ha jól emlékszem, nem láttam dohányzókat, amikor arra jártam.

Budi a bejárattal szemben.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.80

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések