Tosca

március 12, 2007, serendipity
3) Helység: Csíkszereda 2) Kategória: b) FAPADOS 1) Típus: ÉTTEREM



Pizzázó, ahová csak akkor térjetek be, ha semmi választás nem maradt. A Majláth Gusztáv téren nyílt az egykori Pizza Plusz helyén. Külsőleg változott, de minőségileg maradt a régi.

A választék nagyon silány (pizzák és saláták), a pizzák drágák a minőséghez viszonyítva, az elfonnyadt saláták meg úsznak az olajban. Az egész menüről a fagylaltot merem ajánlani.

Kiszolgálás? Nem ismerik ennek a szónak a fogalmát. A pincérek munka közben egy asztalnál ülve fecsegnek a haverokkal, majd cigivel a kezükben végigsétálnak a termen, hogy felvegyék a rendelést. A dohányzó és nem dohányzó rész táblával elkülönítve, de ez nem segít azon, hogy a főnökasszony a nem dohányzó kellős közepén pöfékel.

A berendezés egész tűrhető lenne, ha a stílusok keveredése nem köszönne vissza, és az sem ártana, ha az ablakon ki lehetne tekinteni a sok kosz eltüntetése után.

Előnye: van egy nagy kerthelyisége, ahol a meleg nyári napokon egy sör mellett lehet hűsülni.



* pontos átlag: 2.00


* pontos átlag: 2.83

Hozzászólások

18 megjegyzés » “Tosca”

  1. molnar levente » március 15, 2007 15:35

    a Toscarol csak annyit, hogy szeretnek 1 napra a fonokuk lenni…

  2. Pirannya » március 16, 2007 11:13

    Én inkább az ellenőrük.

  3. Noemi » március 21, 2007 11:25

    En senkinek nem ajanlom ezt a helyett,borzalmas tapasztalatom van,egyszer voltam,de soha tobbet nem megyek,meg ha az egyetlen hely is lesz Csikszeredaban.Ez meg a fapadosnal is alacsonyabb kategoriaba kellene keruljon,szerintem egy talponallo sokkal szinvonalasabb…

  4. Luki » március 29, 2007 13:10

    A menü nagyon gyenge … a berendezés az eléggé érdekes … egyrészt ott van a teljesen elektromos, szenzorokkal telerakott wc (csillagos10es), másrészt meg azok a régi gamat komunista ablakok … Igazán ha ennyi pénzt beleöltek, azokat is ki lehetett volna cserélni.
    Kajálni nem ajánlom senkinek! Sörözni max, de csak azért mert olcsó (még?)…

  5. Ana » július 24, 2007 11:26

    “Kiszolgálás? Nem ismerik ennek a szónak a fogalmát.” Ezek szerint nekem volt húú de nagy szerencsém, amikor arra jártam: a pincérek nem hogy ‘najóvalahogyelmegy’ kategóriába tartoztak, hanem azzal az érzéssel jöttem ki, hogy nicsak! azért érhet kellemes meglepetés is hejj…
    Viszont Luki hozzászólásában két érdekes (és valós) dolgot is fel lehet fedezni: wc + kommunista ablakok… teljes mértékben igazat adok.

  6. edr » október 14, 2007 19:20

    A pizza stem jo,vizont nagy a kosz!A kiszolgalas szar,mellette netklubb van,eleg gaz!Amikor a baratokkal 20 beultunk pizzazni,surgettek,hogy mikor indulunk mar.Ertekeles 3-as.

  7. Beluska » április 6, 2008 21:49

    szerintem a kiszolgalas nem rossz, erdemes az etlapbba is belelapozni, ami viszony szornyu az a zene, es az egyre magasabb arak. nagyon finom a pizza, csak sajna hazhoz nem szallitanak…

  8. Cs » április 20, 2008 17:52

    Tosca…kiszolgalalas=0, kaja=0, berendezes=0, wc=10, stb.=0
    Ezekbol kovetkeztetem, hogy ha mar ettel egy valamit amit ok az ugynevezett etlapon olvashatsz…ami nem is izlett…lassan is keszult el stb…amit odatettek eled….a kiszolgalas kifejezest nem hasznalnam…mert nincs semmi kozuk hozza, akkor legalabb kenyelmesen, zene mellett (ezen is vitatkozhatnank) kihanyhatsz…kiszarhatsz…ami utan automatikusan meg is moshatod a kezed.

  9. Transindex » április 21, 2008 08:39

    /megj.: bejegyzésként töltötte fel a szerző, csatolom kommentként:/

    cornel írja:

    “A város szívében található a Tosca étterem és pizzázó, egy nagyon hangulatos és nyugodt helyiség, ahová meghívhatsz bárkit, mert azt lehet mondani hogy végre van egy hely csíkszeredában, melyben nyugodtan be lehet ülni mert:nagyon szép a berendezés,jó a kiszolgálás és kitünően finomak a kaják és a wc-k illenek ehez a helyhez ami a városban ritkán található.

    Dicsérem a tulajdonost mert végre valaki befektetett,amit sokan nem tudnak értékelni!”

  10. pffffff » május 24, 2008 16:46

    hat ez a cornel se jart a varoson kinnebb…ha jart volna nem ezt irta volna…pff…

  11. Moniika » március 30, 2009 19:03

    A pizzak nem annyira rosszak,a wc kituno de viszont a zene nemigazan kelt jo hangulatot!!!De ha az etterem nem is annyira jo akkor nyaron a Corso terasz nagyon kellemes hej,kellemes kiszolgalokkal.Ez az en tapasztalatom

  12. ricsi » március 31, 2009 10:43

    JO lenne ezeket az irasokat neha frissiteni. Amiota megirtatok ezt a cikket sokminden megvaltozott. Nem is ismerek ra arra a helyre ami a leirasban szerepel. Ha nem is 100%ban, de legalabb 60%ban megvaltozott a hely. Most mar egy elfogadhato pizzazo lett, igaz most sincs semmi extra benne, hacsak nem a szep szekek :)

  13. peter » március 31, 2009 11:59

    Gyenge menu, borzalmas kiszolgalas, borzalmas zene, tavozni kell 11 ora utan mivel leoltjak a villanyok nagyreszet attol fuggetlenul hogy sok vendeg van meg. Igy jelzik hogy ideje tavozni. Ha nem lenne a nyari kert szerintem bebukna az egesz. Utolso opciokent ternek csak vissza erre a helyre.

  14. Tincsa » december 14, 2009 20:03

    Nem tudom miről beszéltek, jó volt a kiszolgálás, olcsó árkategória, jó a kaja..a grillezett csirkemell hasábburgonyával és paradicsomsalátával finom akárcsak a csirkemell worchester szósszal. És 11kor nem kapcsolták ránk a villanyt,és a nap bármely szakában mentünk teltház volt..

  15. noemi:) » december 24, 2009 20:01

    A velemenyeket elolvasva ket ev alatt szerintem rengeteget valtozott.Mar nincs se kommunista ablak se kosz se szar kiszolgalas no meg a kajak is kitunoek szerintem,jo,nem 10* os de finomak se fonnyadt salata es a pizzakon is a feltet jo:)
    En szeretem azt a helyet.
    Bar a forro csoki nem fincsi s ahhoz kepest draga:)

  16. Linda » február 8, 2010 19:03

    szerintem ebben az etteremben minden nagyon jo az etel,a kiszolgalas, szoval egyertelmuen minden.a pincer nem is tudja hogy hogyan jarjon kedvunkben barmit kerhetunk segit es nagyon ertelmesen es gyorsan kiszolgal!nekem peldaul az egyik kedvenc szorakozohelyem es az arak sem ilyesztoek ahoz kepest hogy milyen finomsagokat hoznak ki ahoz kepest az ar nagyon gyenge!!en mindenkinek ajanlom ezt a vendeglot!!!!!

  17. Manó » szeptember 24, 2010 10:55

    Pár hónapja jártam ott utoljára, szörnyű kiszolgálásban volt részünk, egy középkorú erősen festett pincérnőhöz volt “szerencsénk”, aki úgy érezte nagy kegyet gyakorol azzal, hogy minket kiszolgál. Az étel minősíthetetlen, a zene szintén, nem beszélve arról, hogy fél órát vártunk, hogy fizethessünk ezért a sok csodáért. A hely messziről való elkerülését tudom ajánlani mindenkinek, betérésre csak kalandvágyó balkán-feeling vadászoknak ! :)

  18. Laca » szeptember 1, 2011 14:54

    Mi 2011.08.28-án fogyasztottunk el egy három fogásos vacsorát, és az kitűnő minőségű volt.
    A kiszolgálás tényleg nem túl gyors, de kárpótolt minket a hely hangulata és a ételek frissessége (a Gundel palacsintát épp láttam elkészítés közben véletlenül). Csak ajánlani tudom az éttermet!

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések