Millenium

március 9, 2007, gergeliii
3) Helység: Nagyvárad 3) Helység: Nagyszalonta 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM



Szlovák vendéglő Nagyváradtól Szalonta felé, kamionosoknak és nemcsak. Sajnos nincs fotóm, az étterem körüli rész ugyanis csodálatos: nyáron kiülhetsz a tóparti padokra ebédelni, kacsaetetni, ameddig érkezik a finom sztrapacska, ha jól emlékszem, van Zlaty Bazant sör is. A menüböl csak a szlovák részt ettem, de a “konvencionális” része is kamionosok bendőjére és választékos ízlésére szabott: nagy adagok és gyorsan érkeznek.

Ilyen helyen viszont kár lenne miccset enni, ezért rendelünk a formás, népviseletbe
öltözött harmincas asszonykáktól egy finom roston sült sertésszeletet, vagy tejfölös-nokedlis egytálételt, aminek a nevét elfelejtettem. A pincérnők sokszor fáradtak, de kedvesek, képzeld, ha neked is napi százan néznék a dekoltázsod csülökrendelés közben…

Kávé, Julius Meinl, italválaszték, a helyhez illő. Vécé, két állapot van: foglalt vagy épp takarítják. Ha kamionos vagy, nagyokat böföghetsz is. Arrajárva nem szabad kihagyni.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.35

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Millenium”

  1. kata » február 11, 2009 09:19

    Ennel eklektikusabb helyet meg eletemben nem lattam. Egyszer “szerencsem” volt ott eltolteni egy ejszakat..erdekes elmeny.
    Az etteremben tutol repuloig minden van…nagymama szenes vasalojatol kezdve mely a mu kandallon pihen, a piros kockas fuggonyig, szerintem ha jol megnezzuk meg szamuraj kardot is talalunk a falon. Szoval egy ido utan elfaradsz a sok dekoraciotol, ami annyira zsufolta teszi a helyet, hogy neha mar azt hittem nagymamam nappalijaban vagyok. A szobak rendben vannak, tiszta…nem luxus, de nyugodtan lehet aludni…illetve arra szamitani kell, hogy ez egy nagy kamionos megallohaly.
    Az etterembe mikor lementunk vacsorazni 3 lany ultunk egy asztalnal, azon kivul csak kamionsoforok..erdekes volt-diszkreten magunkba tomtuk a vacsorat, aztan vissza a szobaba. Azonban nem lett jobb a halyzet, a hoseg miatt kinyitottuk az ablakot, de akkor meg az volt az erzesunk, hogy a ki-be jarkalo kamionsoforok mar a balkonunkon vannak.
    Egy probat meger, de legkozelebb inkabb kihagynam.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések