Panoramic

március 7, 2007, mezei nelli
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM



Ha romantizálni akarsz és a szeretődet olyan helyre akarod vinni, ahol megfűzheted, és van időd vacsorára, akkor a Panoramic erre megfelelő hely. Kicsit kiesik a központból, mert fent a Fellegváron (Şerpuitoarelor/Kígyó utca), viszont a panorámaablakból vagy a teraszról csodálatos kilátás nyílik az egész városra. Van saját parkolója, és amióta leasztfaltozták fent az utat, kocsival is kényelmesen fel lehet menni, de a Széchenyi térről 15 perc sétával is megközelíthető.

A pincérek nagyon udvariasak, a kiszolgálás remek, bőséges az italválaszték, a kávéjuk nagyon finom, a menü változatos, bár inkább hagyományos ételeket főznek, kevés a különlegesség, középkategóriás áron lehet nagyon jót enni (15-35 lej), különösen finom a ház specialitása, a Panoramic tál. Rendezvények esetén nagyon hajlékonyak.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.25

Hozzászólások

2 megjegyzés » “Panoramic”

  1. isti » március 8, 2007 15:05

    az mindig nagyon jó, ha a pincérek nagyon hajlékonyak rendezvények esetén :)

  2. 8/20 » május 9, 2007 14:19

    Nagyon kellemes hely, megfizethető árakkal. A kilátás, különösen este csodálatos és külföldi vendégnek, ha maradandó élményt akarsz szerezni jó választás ide ellátogatni. A személyzet kellemes, nem tolakodó, udvarias és ha visszalátogatsz ismerősként fognak üdvözölni. Konyhája, ha nem is bővelkedik a különlegességekben, izletes jól készitett ételekkkel szolgál. Külföldi vendégeimet majdnem mindig elviszem ide és családi események nagy részét is itt szoktuk megünnepelni.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések