Korona vendéglő

március 5, 2007, gurmann
3) Helység: Csíkszereda 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREMA Petőfi utca folytatásában, a Cosbuc utca sarkán áll, bejárat a belső udvarról.

A hely kellemes, bár berendezése semmitmondó. A kiszolgálás tökéletes, kellően gyors, mosolygós, figyelmes, udvarias, pontos. A dohányzó és nemdohányzó helyiség megfelelően elkülönítve, s ez így volt már akkor is, amikor erre a törvény még nem kötelezte a tulajokat. A konyha is kifejezetten jó, a húsételek kiválóak, a vegetariánus ételeknek kissé vendéglőízük van, azaz épp olyanok, amilyennek lenniük kell, de semmi sajátos plussz élményt nem kap a fogyasztó. Árai csíkszeredai viszonylatban kicsit magasak, erdélyi nagyvárosok hasonló szintű éttermeihez képest azonban kifejezetten alacsonynak mondhatók. Mellékhelyiség tiszta, rendbetett.

Mi kell még?

Aki Csíkszeredában jár, semmiképp ne hagyja ki.* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.00

Hozzászólások

3 megjegyzés » “Korona vendéglő”

 1. Luki » március 29, 2007 13:12

  Egyetértek a szerzővel!
  A kaja elsőosztályú, nagy adagok …
  Az árak olyanok amilyennek lennie kell a minőségi
  szolgáltatásoknak.
  Szóval kajálni mindenképp oké!

 2. BRn » március 29, 2007 14:49

  költségkímélő megoldásnak melegen ajánlom a napimenűt. plussz aszthiszem az egyetlen hely a városban ahol 1RON-ért kapsz 1 liter ásványvizet…

 3. Zsu » május 22, 2009 13:08

  Velemenyem szerint jo helynek szamit, de szamomra nincs sok megfogo dolog benne. Valamifele kommunista elmeny fogad, minden alkalommal, pedig az etel tenyleg finom. Szep hely, rendezett, de reszemrol majdnemhogy semmitmondo- kiveve maga az epulet!

Szólj hozzá!

Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések