Pub Zone

március 3, 2007, bence
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: b) FAPADOS 1) Típus: KOCSMA/PUB



A mentsvár.

Kidobtak az összes csehóból és még mindig mennél valamerre?
A megoldás a Pub Zone. Azok, akik éjjel 2 után érkeznek ide, nem fognak emlékezni az árakra, meg a hangulatra sem. Az italok amúgy egy lehelettel drágábbak, mint a többi kocsmában, de ez nem vészes. Sör van dögivel, bor csak gyenge, tömények az olcsó, de ütős kategóriából.

Hangulat? Lebuj. A közönség is eléggé szedett-vedett, igazi böját dé kártiertől filmrendezőig mindenféle népek látogatják. A pincérek a ’89 előtti standardokhoz mérve egész kedvesek…

A berendezés adja meg a sava-borsát a Pub Zone-nak. Van kissé elnyúzott padlószőnyeg, krómozott csőből és műanyagból készült ülőalkalmatosságok. A falon meg mindenféle világító „izé”-ként meghatározható tárgy.
A kocsmát amúgy több helyiség alkotja: egy közepes terem fenn (ahol egy Trainspottingba illő vécé is található), plusz még kettő lenn a pincében. Aki friss levegőre vágyik, az alsókat lazán kihagyhatja, mert a szellőzés nem valami hatékony. Viszont hely szokott lenni.

Jó kis hely – már feltéve, hogy semmi más nincs nyitva!



* pontos átlag: 2.00


* pontos átlag: 2.88

Hozzászólások

3 megjegyzés » “Pub Zone”

  1. Kücsük » március 3, 2007 18:23

    A Pub Zone-ba egy időben sokat jártunk, akkoriban, mikor a Music Pub az utolsókat rúgta. A pincércsajok magyarok voltak, a pincében sosem volt senki, és olyan zenét raktak, amilyent kértünk… Mostanában tényleg elég mocsok hely lett, a forralt bort előtted keverik porból és meleg vízből.

  2. timerobber » március 5, 2007 10:55

    Ide tenyleg akkor erdemes menni, ha mar mindenhol zarora van vagy esetleg nincs hely a tobbi kocsmaban. A kiszolgalassal nincs bajom ellenben ott vannak a jatekgepek, amelyek vonzzak a szerencsejatekosokat. A pinceben egyszer voltam, kellemesen el lehet beszelgetni, sorozgetni. Ritkan megtortent, hogy szolni kellett a kiszolgalonak, hogy egy piciket huzza mar le a zenet. Erdekes, hogy ritkan hallani “manele”-t. Az arak nem sokkal magasabbak, mint barmely ilyesfajta kocsmaban. Jo ott lenni …

  3. kingha » március 24, 2007 13:39

    es ha lehet nem szabad veletlenul sem - elteveszteni az ajtot - mert akkor siman a *salsa club* nevezetu - kocsma-tancolda-cseho szeru csinalmanyba ebred fel az ember :)

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések