Crem Cafe

március 2, 2007, napsugar05
3) Helység: Szatmárnémeti 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA



Merészség nélkül állíthatom, hogy Szatmár legjobb kávézója minden szempontból. Igényes, minimal art-os berendezés kellemes, barátságos színekkel. Hihetetlenül kényelmesen lehet üldögélni… még a pultnál is. A kiszolgálás gyors és pontos, a pincérek kedvesek és közvetlenek, nem tenyérbemászósak.

A zenék egyszerűen fenomenálisak… a minőség ebben is szempont. Én nagyon szeretem a jazzt és a hasonló stílusú zenéket. A választék széles és finom. Sötétedés után, gyertyafénynél lehet beszélgetni akár órákon át… senki nem néz görbén, ha egy tea mellett filozofálsz hosszabb időn keresztül. Az árak jók, arányosak a minőséggel, mégsem üríti ki az ember zsebét. Jó érzéssel telve távozhatsz. Kedvesen búcsúzik a személyzet, és ha máskor is betérsz, ismerősként üdvözölnek. Nézzétek meg ti is!



* pontos átlag: 5.00


* pontos átlag: 3.05

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Crem Cafe”

  1. gergeliii » március 13, 2007 19:36

    Még annyit tennék hozzá, ami plusz, hogy a tulaj az idö nagyrészében ott áll a pult mögött, fogadja a vendégeket, foglalásokat intéz. Talán ez is az oka annak, hogy nem jutott azon szatmári helyek sorsára amelyek 3 hónap tündöklés után üresen konganak.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések