Tranzit

március 1, 2007, Boti
3) Helység: Marosvásárhely 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB



Olyan jófajta, dumálós, tele-mindig-ismerőssel, nem dobnak ki záráskor. Egy része pince, ott sok és sűrű a füst, de nyáron (főleg) van kiülős rész, ernyőkkel, esőben is ok. Egy sör (pl. Becks, Csíki) kb. 3 lej.

Van pizzázórész is, a pizzát (11-17 lej) lehozzák a kocsmába is. Engem mindig kiszolgáltak, egyszer otthagytam a telefonom is, azt is visszakaptam… Zene, hát ez ízlés kérdése, szerintem jó, blues-rock-hard rock vonal.

Mikor jó? Ha sokan, sokat inni, sokat dumálni, ezeket egyszerre is, de jó délelőtt kávézni is. Az is finom. S ilyenkor csendes is, persze. Vagy csak beugrani egy sörre, egy ismerős helyre.

Mikor nem jó? Ha a friss szimpátiádat el akarod vinni vhová. Akkor biztos ott van a két félalki haver is a szomszéd asztalnál…



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.16

Hozzászólások

11 megjegyzés » “Tranzit”

  1. Tobi » március 3, 2007 14:30

    ….és még annyit, hogy a tulaj egy annyira nagyszerű ember, hogy néha hálásnak kellene érezzük magunkat, mert egyáltalán beenged “kedves” kis kocsmájába…ha meg sikerült belépni, csak semmi öröm, mert sohasem tudod, mikor fognak kirakni, csak azért, mert fehér a cipőfűződ…ha meg fekete, akkor azért!…szóval, ha lehetséges, messzire elkerülöm.

  2. Szánthó Botond » március 4, 2007 22:03

    Nézd, engem sem és a haverjaimat sem raktak ki még eddig. S járok oda eleget. De cirkuszt sem nagyon láttál ott ugye? Verekedést sem, stb.

  3. Tobi » március 5, 2007 09:46

    Nekem volt egy par kellemetlenebb elmenyem es meg masoktol is hallottam hasonlokat…csak sajat velemenyemet irtam le. Persze verekedes vagy cirkusz egyelatalan nem jellemzo a helyisegre…szoval ezzel nincs gond.

  4. Tekla » március 14, 2007 17:01

    Egyik legkorrektebb hely Vásárhelyről. A zene jó, társaság szintén, füst nem veszélyes, kiszolgálás csodás. Minden tiszteletem! Szeretem ezt a helyet :)

  5. keli » március 26, 2007 09:32

    Megjegyzendő, hogy “kocsma-kocsma”, (amivel önmagában semmi baj sincs) tehát ha nem pont sörözni akarsz, lehet nem a legjobb hely (nincs borból tkp. semmilyen választék: virágos Murfatlar és Premiat? Csak egy ici-picivel jobb, mint a Downtown “Recas only” menüje :) …. )

  6. Madar » március 29, 2007 12:04

    Egy olyan hely ez, ahol mindig talalsz ismerost vagy valakit akivel elbeszelgethetsz (ha mas nem akkor a ket pincerlany, akik nagyon aranyosak). Igaz, hogy kicsi a hely, meg az is, hogy nagy a zaj de ettol jo a tranzit…olyan csaladias. Es nyaron a diofa arnyekaban…mindent meger. Nagyon ertekelem azt is, hogy a tulaj valoban rendet tart :).
    Egyszoval kedves nekem az a hely.

  7. humm » március 31, 2007 13:37

    ha Mv-n járok, mindig meglátogatom. Nekem nagyon bejön. Mondjuk mikor először voltam ott -még az özönvíz előtt- valami Bunyós Pityu koncert volt, na az nem tetszett.
    És tényleg mindig van ismerős ott. És filmfesztkor azért is jó, mert közel van a kultúrpalota. Szeressem.

  8. Zabhegyző » április 4, 2007 11:18

    Szeressük! :)

  9. Gáll Zoltán » július 11, 2007 06:59

    A Tranzit az egy jó hely. Mostmár tágas, szép, virágokkal diszitett terasza van. kellemes muzsika, jó kiszolgálás. Ha nem balhézol soha nem rakják ki a szűrődet.

  10. KB » április 4, 2008 08:05

    A Tranzitban megtaláltam azt a helyet, amit mindig is kerestem: a zene jó, a csaposlányok kedvesek, néha már túlzásba is viszik, az árak elérhetők, a hangulat mindig jó. A kert nyáron minden pénzt megér, főleg mióta kibővítették. Elsőévtől oda járok, még a G. sem tudott elhódítani. Két hiba: 1. kicsi, 9-11 között ritkán kapni helyet 2. 12-kor utolsó rendelés és a legnagyobb jóindulattal is fél kettőkor zár.

  11. attila » április 19, 2009 13:56

    most eppen itt vagyunk, hirtelen felindulasbol irok. Szeretnem dokumentalni h megismertuk vasarhely legmogorvabb pincernojet. Fekete alacsony domina, akitol bocsanatot kell kerj h elsz. Borravalora ne szamitson.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések