No Pardon Pub

március 1, 2007, gergeliii
3) Helység: Szatmárnémeti 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 2) Kategória: e) LUXUS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: KOCSMA/PUB



Elfogult rajongó vagyok. De objektíven is, szinte az egyetlen hely Szatmáron, ahová szégyenkezés nélkül viheted az üzleti partnered, akkor is, ha történetesen gourmand vagy gourmet, és akkor is, ha csak egy csapolt Leffét hajtassz be a pultnál a haverrel, szombat este. Díszlet, színvilág kellemes, otthonos, minden apró részlet kiszámitva és mérlegelve, a zongorától a kézszárítóig.

A menü két részből áll: a mindennapos vendég, vagy aki csak egyszerűre vágyik, megtalálja a harcsapaprikást, bélszínt, a pincér persze mindig a legjobb köretet javasolja, aki pedig különlegesre vágyik, annak legyen csőben sült sertésfilé narancsos párolt vöröskáposztával, vagy kéksajttal, vagy bármi bármivel.

Apróságok, mint parkolás, vagy a külföldről hazaérkezett vendégmunkások, illetve vakációzó kölykök időszakos rohama nem zavar, annál inkább viszont az intimitás hiánya: a múltkori munkaebéd alatt átszól a szomszéd asztaltól valaki: “Ezt ti forgalmazzátok?” Szóval vállalati titkokról majd máshol. Összegezve, stilusos és kiegyensúlyozott minőséget nyújtó étterem/pub, és nemcsak a csapolt barna Leffe miatt.



* pontos átlag: 5.00


* pontos átlag: 3.56

Hozzászólások

7 megjegyzés » “No Pardon Pub”

  1. Bibike » március 3, 2007 11:05

    Teljesen korrekt meglátás. A sült banánt senkinek nem ajanlom, de Szatmaron a legigényesebb hely. Kellemes, mondjuk árban nem tartozik az olcsók közé, de a pénzedért minőséget kapsz.

  2. humm » március 31, 2007 13:27

    még szép, hogy nem olcsó. Nem arra van szerintem az a hely kitalálva, hogy iskolából lógó kölykök ott töltsék az idejüket egy kóla mellett két órán keresztül.
    Nagyon szeretem a gulyást ott. Meg mindent, nagyon-nagyon jó a konyhájuk.

  3. superxaba » április 17, 2007 13:03

    Pincérek legjobbak a városban, értik is a dolgukat, meg szeretik is a munkájukat.
    Konyha kifogástalan, adag szintúgy, sosem jöttem ki még éhesen a No Pardon-ból és bunkópincér miatt sem kellett a fejemet fognom.

  4. gergeliii » június 10, 2007 19:02

    Update: Itt a nyár, megújult a menü a NoPardonban. Csak egy kis izelitő, szó szerint: “Darált cseresznyepaprikával megkent sertéskaraj, csemegeuborkával és baconszalonnával töltve majd rántva, sült zöldségekkel és rösti burgonyával” És ez csak egy volt. Aztán bekerült még néhány új variáció csülökre, sztrapacskára és más finomságokra, a megszokott stilusban és minőségben.

  5. gergeliii » július 21, 2007 09:41

    Update: terasz is van ám! Pár hete nyitott, az épület mellett jobbra el, a konyha után találod a hangulatos kerthelyiséget, délutántól foglalt, esténként zsúfolt, érdemes előre foglalni.
    A berendezés egyszerű, mégis stílusos, a zöld fű és barna berendezés-kombináció nyugtató és frissítő. Beülhetsz a diófa alá, kis mécsessel világitasz, az ételmenü a bentivel megegyezik, italból viszont Pepsicsalád és Peroni sör van. Különlegesség a fákra felszerelt aktív hangrendszer, amely nem dübörög és nem rádiót sugároz, hanem jazz, chillout és egyéb finom zenéket.

  6. zsmusic2000 » szeptember 28, 2007 16:42

    Csatlakozom az elottem szolohoz.
    Isteni a somloi galuskajuk, meg minden. A pincerek szerenyek, elegansak, nem masznak rad hogy ezt ved meg meg azt.
    Ja, es ha mindig uj viccet akarsz , akkor kerdezd Zolikat, a pincert.

  7. Bibike » február 3, 2008 00:46

    zsmusic2000 a veddet 2 d-vel kellett volna, ” ha mar a mindenfele kiertekeleseknel tartunk”…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések