Old Mill

december 29, 2009, Dunai
3) Helység: Nagyvárad 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: KOCSMA/PUB



Az étterem-pizzázó a Mihail Kogălniceanu 26. szám alatt található, a nagypiac környékén. A pince olyan hatalmas, hogy szinte el lehet tévedni benne. Sok ember elfér itt, de szerencsére nem zsúfolták tele asztalokkal és székekkel.

A falakon a mai trendnek megfelelően, régi reklámok reprói vannak. Minden asztalon diszkréten, szórt fénnyel világít egy lámpa, meghitten lehet beszélgetni egy randevú alkalmával.

A kiszolgálás viszont csapnivaló. Legalább 15 percet kellett várni, hogy a pincérnő észrevegyen minket. Csak azért beszélt velünk kedvesen, mert muszáj volt neki, tudtuk ezt jól, hiszen a konyhából kihallatszott az ordibálása.

A pizza olcsó, mindegyik 11 lejbe kerül, az adagok kb. akkorák, hogy jól tudsz lakni velük. Az italok árai is a földön járnak, 4-5 lej között mozognak. Kellett is az innivaló, hiszen a rendeléstől a felszolgálásig legalább egy óra telt el, így már nagyon mérges voltam, mikor kiérkezett a langyos pizza. Valószínűleg már kész volt régebben, csak nem volt a pincérnőknek idejük kihozni.

Persze nem kell mindent a kiszolgálásra kenni, hiszen a tulaj sem a legészszerűbben rendezte be a helyiséget: a konyha és a mosókonyha egymástól jó 50 méterre található, így rengeteg időbe és energiába telik a tiszta és piszkos tányérok szállítása.

Másoktól hallottam, hogy nem mindig ilyen rossz ez a hely, úgyhogy olcsósága miatt tudom ajánlani. Lehet, egy jobb időpontban kedvesebbek a pincérek, és a kiszolgálás is gyorsabb.



* pontos átlag: 3.00


* pontos átlag: 2.80

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések