Merkaty

július 18, 2007, kvaznovzki
2) Kategória: a) LEGALJA 1) Típus: KOCSMA/PUB



Merkaty a neve. Mer’ Mérában van s a Katié- gondolom. Keskeny mint egy kommunizmus vége fele készült tömbház folyósója. Középen, a hosszu keskeny folyosót két még keskenyebb részre osztva húzódik a bárpult. Egyik felén egy ember áll, másik felén több ember áll. A másikfelöliek fizetnek az egyikfelölinek, aki az esetek túlnyomó részében egy deciliter átlátszó folyadékot tölt egy egy deciliteres kevésbé átlátszó pohárba. Az egyfelöliek előre laladnak az ő szűk folyosórészükön, amíg kissé tágasabb, helyiségbe érnek, kis műanyag asztal és műanyag székek alkotják a berendezést.



* pontos átlag: 3.00


* pontos átlag: 3.13

Hozzászólások

4 megjegyzés » “Merkaty”

  1. ontbijtkoek » július 18, 2007 15:14

    jol indult, aztan kicsit eroltetett lett. irhattal volna tobbet is.

  2. Bibike » július 18, 2007 17:43

    Szerintem Merk Ati a tulaj neve, de lehet, hogy ennek az ötletnek is annyi valóság alapja van, mint a Katisnak…:))) tényleg rövidke lett és valami hiányzik belőle…

  3. fidel gasztro » július 18, 2007 21:04

    Ami hiányzik belőle, az pont az, amitől egy kritika, vagy nevezzük csak egyszerüen írásnak, kritika, vagy írás lesz! Se füle se farka, “hadd lám, tényleg ha ide beírok, meg is jelenik?” rácsodálkozásból született!

  4. gergeliii » július 21, 2007 09:28

    Még akkor is, ha “csak” egy faluvégi kiskocsmáról írsz, jó lenne azért annyit irni, hogy hol van, milyenek az árak, higitják-e a vodkát, adnak-e hozzá kispohár üdítőt, leng-e a teremben ótvar Carpati-cigaretta szag, milyen sört árulnak, lehet-e kannásbort kapni, és kész is a kritika!

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések