Pink Panther

május 10, 2007, Birtalan Agota
2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB 3) Helység: Szilágysomlyó



Az Avram Iancu utcában található. Hogy miért szeretek oda járni? Mert Szilágysomlyó egyedüli, jól menő kocsmája. Ide járnak a haverok. Olyan zenét hallgathatok itt, amilyet szeretek, hiszen van zenegép, és ez számomra egy plusz pont.

A lokál külseje valóban olyan érzést kelthet bárkiben, mintha a Rózsaszín Párduc járt volna arra. Babarózsaszín falai, belsejének gyenge, sárgás megvilágítása, boltíves homlokzatai ellentétben állnak a hely funkciójával. Sőt, ellentétben állnak az odajárók stílusával is, akik többnyire kemény rockerek. Lehet is arra számítani, amikor odamegyünk, hogy metal zene rengeti a pink színű falakat. De az itt “lakó” rockerek nyugis egyének, nem akarnak kitűnni, ők csak hideg sört szürcsölnek, kártyáznak, tabléznak, unalmas napokon sakkoznak vagy malmoznak, szebb napokon pedig felállnak egy csocsópartira. A változatosságra vágyók szórakoztatására van darts, billiárd, pókergép is a bárban, sportrajongóknak pedig egy nagy plazmatévé.

A hely dicséretére válik, hogy ha nemkívánt személlyel futsz össze, akkor nyugodtan átülhetsz egy másik részlegre, ugyanis három szeparé található a báron belül, és mindegyik részről egyformán közelíthető meg a bárpult. Azt hiszem, mindenki kedvenc helye a pult, mivel kedves, barátkozós fehérnép szolgál fel italt, mogyorót és néhány vigasztaló szót. A mosdóról jobb nem írni. Sokszor bedöglik, nem lehet lehúzni, mert nincs víz, de ha éppen működik, akkor biztos van benne wc-papír, szappan, néha törölköző is.

A felhozatal bizony nem a legnagyszerűbb, de olyan kisvárosnak, mint Szilágysomlyó, majdnem kitűnő. Minden olcsó, igaz, csak az, ami megtalálható a virtuális menün. Az Ursus 2,30 lej, Tuborg 3 lej, a Prigat termékcsalád 2,50 lej, Coca-Cola, amikor van, 2 lej, egy billiárd- vagy pókermenet 1 lej, egy csocsóparti vagy a zenegépen egy szám kérése 0,50 lej. Egy nyugis este elltöltése körülbelül 7-10 lej, haverok társasága felbecsülhetetlen, minden másra ott a Pink Panther. :)



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.03

Hozzászólások

2 megjegyzés » “Pink Panther”

  1. Simonfi Péter » március 11, 2008 11:53

    Olvasva az értékelöt,nagyonis kedvem támadt kiprobálni,azomban a távolság nagysága miatt nemtehetem.
    Azért vetödtem erre az oldalra mert keresek egy személyt Szilágysomlyón,kissé elkeseredetten mert csak a nevét tudom és a várost ahol él azaz Szilágysomlyó.
    Ha valaki tudná információval segiteni a továbbjutásomat, hálás lennék érte.

  2. Simonfi Péter » március 11, 2008 11:53

    e-mail cimem : peter@mentorartis.hu

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések