Inside

április 4, 2007, timea
3) Helység: Szatmárnémeti 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KOCSMA/PUB



Ha egy igazán jó hangulatú, bulizos-sörözős helyre vágytok Szatmáron, mindenképp nézzétek meg a Németi templommal szemben található Inside-ot, az egykori Bella Italia helyén. A zene kiváló (az elektronikus zene jellemző, de a hangulatteremető és könnyed jazzek, chill-outok kedvelői sem csalódnak, ha beülnek).

A társaság általában laza fiatalokból áll, persze jelen vannak azok a középlicisek is, akik, kiszabadulva az otthoni szülői szigorból, itt vezetik le a feszültséget. A hely designja még említésre méltó: az egyszerű és olcsó megoldások hangulatossá és otthonossá teszik a helyet.

Nyáron a hátsó udvar megnyitásával (melynek neve stílusosan Back yard) még több tér nyílik,mely telenként igencsak hiányzik. Itt senki nem néz rád furcsán, ha egy éjjeli lámpa és egy könyv társaságában befészkeled magad az udvarra kitett fotelbe, és csak élvezed a hangulatot, de akkor sem, ha néhány sör elfogyasztása után a zenétől felbuzdulva mezítláb rázod a feneked.

A kiszolgálás más helyekhez képest gyorsnak mondható, viszont a választék esetenként nem túl nagy. Az árak az átlagosnál talán kicsit nagyobbak, de megfizethetőek. A legolcsóbb sör 3 lej. A helyet azoknak tudom leginkább ajánlani, akik szeretik a hangos, de jó zenét. A hétvégenként zsúfolásig telt házas hely bulizásra is alkalmas. Próbáljátok ki ti is.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.28

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Inside”

  1. humm » augusztus 15, 2007 08:24

    miután tegnap előtt kitettek a Kormoránból, -lásd a kommentet a megfelelő helyen-átmentünk az Insideba. Ez egy nagyon vicces élmény volt. No, addig minden okké volt, míg a barátnőmmel el nem indultunk a vécére. Megkérdeztük, hogy az merre van?
    Az ajtón amire mutatott a pincér leányka -aki kb. 16-nak nézett ki-, bementünk, ott egy tag állt egy bide előtt, s végezte a dolgát. Akkor a félig nyitott ajtón belül elkezdtünk tanakodni, hogy biztosan rossz helyre kavarodtunk. Na de nem, nem. Kimnentünk, közben a tag is kijött, s megkérdeztük tőle, hogy ez uniszex hely, s hát kiderült, hogy igen.
    Na akkor képzeljetek el egy hatalmas istálószerű hodályt, benne egy mosdó, egy bide és egy wc egymás mellett, aztán az ajtóval szemben egy hatalmas üvegtáblán az árlista, és a kedvencem a budival szemben kb. az ülőke magasságában, amúgy derék és térd között eggy tükör. Nyilván nem funkcionalitásra törekedtek:)
    Nagyon jót röhögtünk ezen, érdemes megnézni.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések