Wings

március 23, 2007, sza_bee
3) Helység: Arad 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: ÉTTEREM



Egy divatmániás vagy túl jól öltözött társaság akármikori étkezdéje lehet az aradi Wings. Arad főterének déli részén, középtájon található az étteremből és kocsmából álló duó. Az étterem felül, kocsma a pincében. Az éttermet írnám le.

Szó szerint fapados (-székes), fabútoros, karbantartott hely, külön részleggel füstölgők és nemdohányzók számára. Az étlap régi újság kiszerelésű, először az ember nem is tudja, miért dugják az orra elé a barnás, összehajtogatott papírt. Aztán kinyitja, és megvilágosodik: innen lehet válogatni. Árfekvésben a középkategóriástól picivel feljebb vagyunk, amit mondjuk az étel minősége is mutat, szakácsuk szereti és tudja készíteni a jól mutató és ízletes ételféléket is. Van jónéhány klasszikus ételfajta, de akad specialitás is. Szívem szerint a salátákat ajánlom, 400 grammos kiszerelésben jól lehet lakni tőlük. Azonkívül pecsenyétől spagettiig szinte minden.

A légkör barátságos, kicsit a múlt század elejére hajlik, ezt illusztrálják a füstölgő részleget díszítő vintázs használati eszközök. Háttérzaj nem sok, kevés zene, beszéd és az eszcájgok csörömpölése hallható.

Pincérek precízen és csak memóriájukra hagyatkozva (nagy szó!) veszik fel a rendelést és nem szoktak tévedni. A megrendelt menü nem jön gyorsan, de későn sem, időt adva egy kedves csevegésre. Legalább ebből következtethetünk arra, hogy nem felmelegített készételeket eszünk, hanem frisset.

Végül hozzáfűzném, hogy lehet bankkártyával fizetni. Csak legyen.



* pontos átlag: 3.00


* pontos átlag: 3.03

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések