Bandidos – mexikói étterem

március 19, 2007, serendipity
3) Helység: Csíkszereda 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM



Csíkszereda központjában, a Tulipán áruházzal szemben találhatjuk meg ezt a kellemes hangulatú éttermet. Nem egy elit hely, hanem egy olyan ahová vacsorázni jössz a haverokkal vagy akár a családdal. A nagy asztalok lehetőséget adnak arra hogy akár egy 10-12 fős társaság is elférjen, de kisebb szeparék is vannak azok számára, akik nyugodtabb környezetre vágynak

Általában esténként telt ház van, ezért ajánlott előre asztalt foglalni. A kiszolgálás gyors és általában kifogástalan, a pincérek nagyon kedvesek és segítőkészek, mindig mosolygósak és megpróbálnak minden kérésnek eleget tenni.

A menü nagyon változatos, főleg mexikói specialitások találhatók az étlapon, sajnos ezek nem mindig felelnek meg az eredeti ízeknek, de a mexikói levest mindig kifogástalanul készítik el. Pizzákban is nagy a választék, több mint 20 fajta közül válogathatunk, a tésztájuk nagyon finom, nem túl vastag és jól átsütött, a feltét meg bőséges, a chiliszósz meg tényleg az és nem valami egyéb kotyvalék. Ár: 9,5-12,5 RON.

Érdemes még salátákat fogyasztani, ezek ára 6,5 és 7,5 RON között váltakozik. Nagyon finomak, főleg a bandidos és a görög saláta, de ne számítsunk túl nagy adagra. Emellett megtalálunk néhány klasszikust is: sült húsok, köretek, sültkrumpli, somlói galuska, túrósgombóc meg palacsinta azok számára, akik a hagyományosabb ízeket kedvelik.

Nyáron a terasza egyike a legkellemesebbeknek az egész Petőfi utcában. Összességében azt mondhatom, hogyha enni támad kedvem, akkor a Bandidos az első választás.



* pontos átlag: 2.89

Hozzászólások

22 megjegyzés » “Bandidos – mexikói étterem”

  1. Timár Katalin » március 19, 2007 16:27

    Az én tapasztalataim a Bandidos étterem és pubbal kapcsolatban teljesen ez ellenkezője az eredeti értékelőnek.
    Én a kiszolgálást kifogásolom elsősorban és legfőképpen, mivel a kaja valóban elfogadható, ahogyan azt a szerző is minősítette.
    Én úgy gondolom, hogy mint sok helyen, itt is probléma az “előre-beskatulyázás” jelensége, vagyis hogy a kedves vendéget a megjelenése alapján leszűrt vélemény szerint szolgálják ki gyorsabban, kedvesebben, stb (természetesen ez a két példa a jólszituáltak kiváltsága..)
    Mivel én diák is vagyok, és az öltözetemmel sem rívok ki, valószínüleg egy “alsóbb” kategóriába soroltak be, és annak megfelelőn több mint harminc percet vártam pusztán a rendelés felvevéséig, és a pincérek modora sem volt a barátságos jelzővel leírható.
    Valószínüleg nem vagyok egyedül, amikor azt gondolom, hogy egy hasonló kaliberű vendéglőben, amilyennek a Bandidos önmagát leírja, ilyen nemű probléma nem merülhetne fel.
    Mindenesetre, ha enni támad kedvem, akkor a Bandidos az utolsó lehetőségek között szerepel.

  2. Vita Andras » május 5, 2007 21:10

    Hat szerintem az egyik legkomolyabb hely csikban ahova erdemes elmenni igaz asztalt kell foglalni idejeben de szerintem a kiszolgalassal nincs baj Katalin szerintem azert szolgaltak ki kesobbre mert szerintem meg voltak vendegek:)
    Amugy tenyleg ha a varosban szeretnel egyet kajalani akkor mindenkepp Bandidos.
    P.S.
    Gyors a pizza kiszallito.

  3. Annika » június 19, 2007 00:37

    Azt hiszem, a Bandidosban ettem eddig a legfinomabb pizzakat! Nagyon hangulatos hely! Es szuper, hogy vannak azok a nagy-nagy asztalok, igy legalabb nagy tarsasaggal is elferunk ugy, hogy mindenki lat mindenkit :) Csak kar, hogy pont az a resz a dohanyzoresz…

    Az egyik pincerlany pedig, a mosolygos kekszemu miatt pedig meg egy nagy bonuszpont a Bandido’s-nak :)

  4. Atka » augusztus 19, 2007 19:43

    en a foci VB alatt vegig neztem egy focimeccset a teraszon es ezido alatt egyik pincer sem zavartatta magat, hogy kiszolgaljon…aztan a sorocske elmaradt, de hogy jobb legyen, mikor indulasra keszultem egy “kedves” pincerlany beszolt h nem rendeltem semmit(persze o volt aki nem akart eszrevenni)…gondolom azota kirugtak…igen, szerintem is jo hely:|

  5. BZSA » október 2, 2007 10:52

    A Bandidos konyhája sajnos gyenge, abból élnek, hogy Csíkszeredában nem ismerik a mexikói konyhát. Két ételt kóstoltam, mindkettő nagyon gyenge volt. Fűszerezés, állag, stb. egyik sem volt összevethető a budapesti mexikói éttermekkel (Iguana, Desperados, megboldogult Acapulco. De a még a frissen nyílt, s elég gyatrácska gyorsétterem is jobb nála lényegesen. Akárcsak a legfeljebb közepesnek nevezhető Lucky 13, ami nem tisztán mexikói, de tart az étlapon mexikói fogásokat is ).
    Tegyem még hozzá: Mexikóban nem jártam, de áttanulmányoztam pár szakácskönyvet s főztem is nem egy mexikói ételt amellett, hogy a pesti helyeket végiglátogattam.

  6. Atti » november 9, 2007 13:46

    sztem se vmi jo..a pizza eleg nyers.a kiszolgalas is eleg lassu legalabb anyit mondhatnanak h kb hany perc mulva lesz kesz a pizzam..40perc mulva hozza ki a pincer..mar az etvagyam is elment..a kiszolgalas nemvmi szuper tisztelet a kivetel!!!szerintem a San Gennaro-ba csinaljak a legjobb pizzat,amikor Adi dolgozik!latod h hogy keszitik,fas kemence meg minden!es a kiszolgalas is nagyon jo!!!mindig oda jarunk!

  7. Nevtelen » november 11, 2007 21:55

    Ez az egyik legjobb pizzazo az egesz varosban, mint csiki lakos mondom. Jo kiszolgalas, finom kaja. S a legjobb a hoki meccs kozvetites.

    Csak igy tovabb:)

  8. Erika » december 30, 2007 12:15

    Nekem semmi bajom a pizzák persze amelyeket én ettem tök finomak voltak ellentétben a kiszolgálással az gyötrelmes,udvariatlanok,egy picit srm kedvesek mint ahogy azt fönt olvashatjuk ezen lenne amit változztatni,de amugy tök jol ki van alakitva nekem bejön,csak a pincérek lennének kedvesebbek az sokat dobna még a Bandidoson.Pincérkék ideje változztatni a modorotokon ha több lovét szeretnétek keresni mert nekem sincs kedvem egy durcis,modortalan,csapkodos pincérnek csusztatni

  9. Fülöp László » február 18, 2008 17:56

    szerintem is egy nagyon kellemes hely! Ez köszönhető nem utolsó sorban a kiszolgálóknak is, közülük is kiemelten K. Móninak:) Szóval ajánlom mindenkinek és ha netán Móni szolgálja ki önöket akkor ne legyenek fukarok és mondják meg h üdvözlöm:)
    Fülöp László, magyarország

  10. Sofron Robert » március 30, 2008 02:50

    Én egészen a mai napig azon a véleményen voltam, hogy a Bandidos az egyetlen elfogadható hely Csíkszeredában, ahol tényleg minden stimmel.(jó kaja, jó kiszolgalas stb.) A lényeg, hogy kiderült a kiszolgálás sz**t sem ér, és ráadasul szó szerint kiraktak a pizzázoból a felszolgálók… erre csak annyit tudok mondani, hogy van elég más hely ahol az ember jól érezheti magát és ha teheti ne menjen oda!!! Amugy is csak egy átlagos pizzázo, semmi mexikoi nincs a kajaban….. :(

  11. Maffy » augusztus 10, 2008 18:15

    Sztem a legjobb hely én is voltam nem egyszer és remélem nem most utóljára!nekem semmi bajom nem volt a kiszolgálással sem a várakozással pedig én is diák vagyok….nem beszélve a pincérekről….:):) ha meg türelmetlen az ember menjen és egyen gyors kaját….

  12. Maffy » augusztus 10, 2008 18:21

    jah és hogy lehet vmi elérhetőséget kapni mert nem találom sehol….

  13. Transindex » augusztus 11, 2008 14:58

    Petőfi Sándor 25. szám, tel.: 0266-314749

  14. BZSA » szeptember 2, 2008 22:20

    Az ember néha nem hallgat a barátaira. Így volt ez a csíkszeredai Bandidos esetében is, melytől ínyenc helyiek óvtak, mondván, hogy gyenge a konyhájuk. No de mit számít a konyha, ha a Role együttes egyik csinos vokalistája pincéreskedik ott? Úgyhogy első adandó alkalommal beültünk a Bandidosba, mely a szeredai, vendéglők és kocsmák által szegélyezett sétálóutcában található, olyan kultikus helyek tőszomszédságában, mint a Tilos. Mexikói zene helyett valami mai hangtragédia szólt a hangszórókból, ami azért is kár, mert a dekoráció ötletes és hangulatos. Az étlap mexikói ízekre épül, az árak megfizethetőek. A mexikói specialitások egy része le is van fényképezve egy külön étlap keretében.
    Rendeltünk empanadast és enchilladat, két nehezen elrontható mexikói klasszikust. Azon túl, hogy több mint fél órát kellett várni az ételre, s azok bőségesnek aligha voltak nevezhetőek, bizony az ízek sem ütötték a mércét. Az empanadas tésztája jobban illett volna süteménybe, az ízesítés, fűszerezés úgy volt rossz, ahogy volt, a cseppnyi salsa alapját meg valami ketchup-típusú művacak adta. A sör viszont jó volt és hideg. Végső tanulság ugyanaz, mint a temesvári mexikói vendéglő vonatkozásában: talán még beülünk ide. Sörözni.

  15. Füleki Ildikó » szeptember 30, 2008 11:45

    Aki jól akarja magát érezni, semmiképp ne menjen a Bandidosba ! A kaja még úgy-ahogy elfogadható, de az asztalokkal nem sokat törődnek, lazán ráteszik a morzsás, ragacsos asztalra az új terítéket s azzal várjál nyugodtan.
    Közben még egyedi élményben lehet részed: ilyen paraszt pincérnők szerintem még a leggyengébb kocsmában sincsenek !!! Én eddig abban a tévhitben éltem, hogy a pincér KEDVES, AZÉRT VAN, HOGY A VENDÉGET KISZOLGÁLJA…na, hát ez nem az a hely !!!

  16. Annika » április 17, 2009 04:56

    a specialitások között van egy, amit érdemes kipróbálni. (valami olasszal keresztezett spanyol neve van, azt elfelejtettem… de a lényege:) zöldséggel és kis sonkakockákkal töltött csirkemellfilé, párolt krumplikörettel és két csíkokra vágott ecetes uborkával. (jelenleg 19,5 ron az ára) éhes férfiembernek lehet, hogy nem lenne elég, de relatív jól lehet lakni egy adaggal. átlagosan zsúfolt este volt, 12-15 perc alatt kész lett. nekem nagyon ízlett :)

  17. nietzsche » április 19, 2009 19:02

    nem szeretem h allítólag van wifi, csak sohasem megy

  18. Clayton the Bug » július 7, 2009 18:11

    nekem mindig megy a wifi, szerintem keress a laptopodon bekapcsolo gombot, vagy kombinaciot :)

    egyebkent nem ertem hogy mi a p……ert nincs online egy szerencsetlen etlap… kiakadtam

  19. Laczko Katalin » szeptember 29, 2009 23:19

    Mindenki jol vegzi a munkajat, igy siman azt lehet mondani, hogy jo hely a Bandidos.

  20. Tincsa » december 14, 2009 20:05

    Frissíteni kellene a hozzászólásokat, mert a Bandidos igenis jó hely.Megy a wifi, szakszerű és gyors kiszolgálás, finom ételek kedvező áron. Ajánlom a magyaros pizzát,nagyon adja magát:)

  21. Sailor Popy » március 28, 2010 04:37

    A Bandidossal kapcsban voltak jok es rossz tapasztalataim. Minden ami rossz a pincerek szamlajara ronam fel. Sajnos a pincerek gyakran elfeledik, hogy ok vannak a vendegert es nem forditva. Gyakran seggrepacsiznak a vendeggel, csak azert mert ismerik. “x” (név cenzúrázva - a moderátor) (igen… a szoke) viszi a primet… Megkerdi e vendegtol mit ker. A vendeg elmondja mit ker,de “x” nez a tavolba, mint ha ott sem lenne. Valoszinu a fejeben a napi borravalo adagjat szamolta. Ami ellen semmi ellenvetesem sincs, csak ne akkor tegye amikor engem szolgal fel. Ugyanez a hozzaallasa mas vendeghez is.Amikor a vendeg elmondja, “x” meg mindig nez a tavolba, egy masik - altalam nem eszlelt - univerzumban tartozkodik. Probalom felhivni a figyelmet egy “koszonom, ennyi lesz egyelore”-vel. Mire a o visszakerdez ,hogy akkor mit is rendelek. No comment… Persze mar sejtettem a folytatast: a rendeles nem eppen ugy volt elkeszitve ahogy rendeltem. Kedvesen megemlitem neki, erre o eldonti helyettem, hogy nekem az “ugy is jo”. Szo megall bennem… A fizeteskor megint osszuk a semmit, mert mindenki a sajatjat fizetne, “x” athuzta mindenki szamitasait,tudnillik o egy szamlara irta az egeszet es elosztasra nem vallalkozott. Ossza a vendeg, hisz ezert jott a Banididosba: ingyen matek orara. “x” nem leplezte csodalkozasat, amikor pontosan kifizettuk a szamlat… borravao elmaradt. A kis szoke biztos maig sem tuja miert. Egy szo mint szaz… kaja eros kozepes,a kiszolgalas eros gyenge.

  22. encike » január 21, 2011 17:32

    A Bandidoszban a kaja nagyon kifogastalan az eggyik hely ahova a varosban szerettem a legjobban jarni egeszen Szonbatig az az 2011.01.14-ig… Nekem az a problemam a Bandidos Baros lanyanak mi kozze hozza,hogy ki mivvel fizett az a lenyeg fizessen es mit eszik …. Az Etlap szerintem azert van ,hogy a vendegek azt egyenek ami jol esik hisz tudni illik az en 5 eves kisfiam spenotott kert,mert azt kivanta meg es Bank kartyavval fizettem masnap az egesz Csikszereda az beszelte,hogy milyen lusta dog vagyok a fiam spenot a Bandidosba kell egyen …… Felkerem az igazgatosagot,hogy tudassa az alkalmazottaivval a vendegek iranti tiszteletett es diszkreciot ,mert ha igy folytassak tovabb ez nem a vendeglo elore haladasat segitti hanem a lejton lefele vezeto utban …. Koszonom

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések