Justin`s

március 11, 2007, nietzsche
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KÁVÉZDA



Jellegzetesen az a hely, ami jónak indul és apránként, de folyamatosan megy lefele. Kolozsvár belvárosában található, a Matyi tértől 2 percre - át kell menni a moziműsoros sikátoron, és az utcasarkon a szemközti saroképület. Kávé- és teakülönlegességekre van kitalálva, egzotikumok nem rossz választékban, az ár 4-8 RON között. A csilis csokit jó kipróbálni, de jó az etiópiai kávé is vagy a japcsi zöld tea. A berendezésben semmi extra, de nem rosszak az időnként változó kiállított festmények. Adott egy nagyobb és egy kisebb terem meg a bárpult - szóval a hely jellegzetes középméretű diákkocsma.

A közönség kozmopolita, a zene viszont nagyon akcidentális. Nappal kellemesen szól, este viszont ordít, nagyon zavaró. Chillout menne leginkább a hely jellegéhez, de a staff nem mindig tolerálja, ezért legutóbb itt is Modern Talkingot kellett hallgatnom. Annak ellenére, hogy a hely elég rokonszenves, a playlist miatt van, hogy kihagyom, és inkább bevetődök egy másik kávézóba. Ami nagyon zavar még, az a füst - még nincs nemdohányzó részleg, este füstmérgezést kapsz.



* pontos átlag: 3.00


* pontos átlag: 2.64

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Justin`s”

  1. mezei nelli » március 11, 2007 19:18

    Kedves n., kolozsvári önérzetem ágaskodik bennem, hogy miért nem lehet már egyszer megtanulni, hogy az nem Matyi-tér (a nem kolozsváriak szlengje), hanem Fő tér? Legyünk már egy kicsit decensek, kérem szépen.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések