One

március 5, 2007, gurmann
3) Helység: Sepsiszentgyörgy 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KOCSMA/PUB



A sepsiszentgyörgyi Bodok szálló mellett, az egykori Üvegcsűr alatt a sarokban.

A hely elég kicsi és zsúfolt, a zene bömböl, a közönség fiatal, egy része még szemmel láthatólag nem érte el a nagykorúság határát, afféle trendi hely. Az árak is ehhez igazítottak, az italfelhozatal eléggé változatos, a kávé- és teakínálat viszont nem valami széles. A kiszolgálás elvárás alatti, a pincérek nem mindig jegyzik meg pontosan a rendelést, számtantudásuk is hagy néha kívánnivalót maga után, az udvariasság náluk gyakran csak látszólagos formaság, ami a köszönés és kezdőkérdés után elfogy.

A városbeli kocsma-felhozatal ismeretében elviselhető a hely, de jónak még így sem nevezhető.



* pontos átlag: 3.00


* pontos átlag: 2.76

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “One”

  1. jozzo » április 12, 2007 17:43

    Mindez reszben igaz volt valamikor (es talan most is elofordul…), de a minap ottjartamkor kellemes meglepetesben reszesultem:
    Este 9 -10 korul bemegyunk negyen a kavezoba, ahol egyetlen asztal volt szabad, de ott is csak ket szek volt, viszont mire az utolso szemely is becsukta maga mogott az ajtot, a csapos/tulajdonos mar hozta is a hianyzo ket szeket…Leultuknk, rendeltunk, fogyasztottunk stb. Idovel ujabb szemely csatlakozott hozzank, de ismet nem volt elegendo szek, viszont rovidesen, egyik asztaltol tavoztak a vendegek es az elobb emlitett csapos/tulajdonos azonnyomban hozta is a megureseddett szeket az ujonan erkezett havernak… Bizonyos ido elteltevel tavozunk a lokalbol…mikozben a csapos a barpult mogul megkoszoni (tort romannal), hogy ott voltunk…
    Ilyenben Szentgyorgyon nem is tudom mikor volt utoljara reszem, amugy jelzem a baros nem szereny hazank szulotje…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések