Old Shepherd Pub

október 5, 2011, admin
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB



Ms. Orange

A Mátyás király utcában a 18. szám alatt nyílt nemrég az Old Shepherd Pub. Állítólag az utóbbi hónapokban próbálkoztak még egyesek ugyanabban a helyiségben kocsmát működtetni, ám valamiért nem sikerült hosszú távon fenntartani. Pedig hát főtér, sétálóutca, nagyon sok fiatal jár arra - másrészt meg nagyon erős a konkurencia is, egymást érik a környéken a kocsmák, jól ki kell gondolnia a kocsmaalapítónak, mire áll rá, hogyan próbál valamiben különlegeset nyújtani úgy, hogy stabil, rendszeresen visszajáró vendégkört toborozzon.

os.jpg
Fotók: Old Shepherd Pub

A pincérek/bárosok nagyrészt magyarok, ez alapján egyből rá is lehetne húzni a “magyar kocsma” jelzőt, ám evidens, hogy a célközönség multikulti. “Helyi” indie rockkal, ingyenes koncertekkel, hihetetlen kedvességgel és baráti árakkal igyekeztek eddig bevonzani a fiatal kolozsvári értelmiség színe-javát az ecsetgyáras körhöz tartozóktól a színészekig. Kevesebb mint egy hét nem elég eldönteni, sikerülhet-e nekik: lássuk, fél év után hová alakul az Old Shepherd.

Ms. Green

Nem tudom, volt-e még arra példa, hogy ennyire frissen nyílt kocsmába látogattam volna el. Az Old Shepherdben mindössze öt nappal azelőtt tartották a nyitóbulit, és máris csupa jó hír érkezett róla. Tapasztalataim ezeket csak megerősítették, sikerült egy nagyon hangulatos pincekocsmát létrehozni, ahol némely asztal egy-egy hatalmas boroshordó, van pár normál asztal, és nagyon sok bárszék a falakra erősített bárpultok mellett.

A kocsmának nincs nagyon erős jellege, de a berendezés összhatása kellemes, a falakat vintage hirdetések díszítik, jó részük eredeti lehet. Az árak teljesen rendben vannak, 4 lej például a csapolt csíki, az üveges sörök ára is 5 lej körül mozog. Mást nem néztem annyira, de valószínűsítem, hogy nem lehet túl drága. A legkellemesebb tapasztalat a pincérek kedvessége és lelkesedése volt, reméljük, ez így is marad a jövőben.

Facebookon: https://www.facebook.com/Old.shepherd.pub

olds.jpg



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.97

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések