Vector motel és étterem

november 9, 2010, mizis
2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: SZÁLLODA (PANZIÓ) 3) Helység: Göcs



Jó néhányszor ettem az étteremben, a kaja finom volt (kivéve egyszer, amikor túl sós volt a leves). Tetszik, hogy az étlapban különlegesebb ételek is megtalálhatóak, tengeri gyümölcs éppen nem, de azért nemcsak a szokásos van benne, mint a bécsi szelet vagy a flekken. Többféle hal és sajtétel megtalálható itt, míg egy átlagos étteremben pisztráng és még egy fajta hal szokott lenni, és rántott sajt, ami mellé szalmakrumplit rendel mindenki. Finom a fehérboros szőlőragus edami, a diós bundába burkolt Camembert áfonyamártással, valamint a süllő burgonyabundában, gombával és kukoricás rizzsel. A nagyon kemény húsos kajákat nem kóstoltam, mert nem az én ízlésem.

A gyengéjük, hogy nem a leggyorsabb a kiszolgálás! Ez valószínű nem a pincér hibája, mert a pincérek figyelmesek és kedvesek, amúgy magyarok.

Balavásár és Ákosfalva között van a szálló, egy lerobbant benzinkúttal szemben, nagy, sárga épület. Vigyázat, elég érdekes letérni: ha Marosvásárhely irányából jössz, időben jelezz és nézz tükörbe, nehogy valaki előzzön, és te akkor térj le, mert elütnek - én szinte így jártam. Ja és az árak jók, nem drága, én 6,5 lejért ettem pl. a Hortobágyi palacsintát, és jóllaktam vele…

Fotók a Vector honlapjáról >>



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.05

Hozzászólások

3 megjegyzés » “Vector motel és étterem”

  1. vilagproletarja » november 9, 2010 15:37

    „…a pincérek figyelmesek és kedvesek, amúgy magyarok.”

  2. Attis » november 9, 2010 16:27

    Pontosan Göcs (Gaieşti) faluban. :)
    http://hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6cs

  3. Transindex » november 9, 2010 17:17

    Javítva a helységnév.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések