Back Door

április 28, 2010, nietzsche
3) Helység: Szatmárnémeti 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB



Első benyomás: levegőtlen és sötét. Később, ami után megszokta a szemem a félhomályt, már csak a levegőtlensége zavart. A staff elég feltűnően nézett, kiszúrtak, hogy először vagyok itt. Az arc oda is jön, és megkérdi, miben segíthet. Ebből arra következtettem, hogy családiasnak számít a hely, a törzsvendégek a jellemzők. Semmi formális mosolyt nem villantott a pincérlány, őszinte komorságban hozta ki az amúgy fincsi teát és forró csokit. Az árak egyébként középkategóriásak.

A Back Door ír kocsmaként fut. Az ír kocsmák falai tele vannak aggatva képekkel, plakátokkal, tárgyakkal. Ez külön tudomány. Nehéz jól, ízlésesen összehozni. Körülbelülire sikeredett itt is. A zene nagyon jó volt, viszont ugyanaz a 10 track ismétlődött. Amíg ott voltam négyszer hallottam ugyanazt a Personal Jesus feldolgozást. Azt mesélik egyébként, hogy az a policy, hogy sem magyar sem román zenét nem adnak.

Két terem van, egy első, nagyobb és egy másik, kisebb. Full dohányzós. Összességében szatmári szinten jónak számít. Szegmensében az egyik legjobb, ha nem a legjobb szatmári hely.

>> 2007-es bejegyzés a BackDoor-ról >>



* pontos átlag: 3.00


* pontos átlag: 3.08

Hozzászólások

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések