Zanza Café

április 28, 2010, nietzsche
3) Helység: Marosvásárhely 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA



A haverek nem tudták, hol van, merthogy a főtéren egy udvaron keresztül kell felmenni az első emeletre, és eléggé el van dugva, ami szerintem még jó is, mert válogatja a közönséget. Amúgy a lovas szoborral egy vonalban, az OTP oldalán. A rádióból hallottam a helyről. Vásárhelyi szinten nem rossz, a pincérek ugyan elég barátságtalanok, de nem annyira, hogy kérjem a panaszkönyvet. Egy szendvics, ami tulajdonképpen 2 szendvics 8 lej, a kávé 5. A közönség vegyes, a kimosakodott feltörekvő ifjúság jár ide elsősorban, románok, magyarok vegyesen, vagyis amikor én voltam, így állt a helyzet.

A mellékhelyiség tiszta, a zene viszont túl hangos, és csöppet sem kávézós. Este, amikor ott jártam, valami internetes pop rádió szólt. Remélem, a hely tartani tudja ezt a szintet, és nem éri utol a vásárhelyi lokálok sorsa.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.55

Hozzászólások

9 megjegyzés » “Zanza Café”

  1. kiscsurri » április 28, 2010 20:37

    hm.
    mikor én voltam ott, akkor élőzene ment, a hangulat kellemes volt, bár a társaság a fenti leírásnak sajnos javarészt megfelel.

    nekem nagyon tetszett, vásárhely szinten, a hely.

  2. talasferenc » május 30, 2010 08:55

    Szerintem a varos egyik legjobb es magas szintu kavezoja ahol teret kap a szellemi ertek..a muveszt. a tulaj jo fej …magyar fiu aki buszke is ra illedelmesen kiszolgalnak kedvesek…heti 2 alkalommal van elozene komoly meghivottakkal…egyebkent idejarogat minden ertelmes ember…nem zajos …tiszta…a kiszolgalok kedvesek….erdemes a kiallitasokra is figyelni.Velemenyt pedig ugy alkossatok kedveseim hogy tobbszor kulonbozo idopontokba latogasd.Isten eltessen zanza

  3. trixi » augusztus 6, 2010 09:50

    Az arak magasak vasarhelyi viszonylatban, a hely modern, puritan, egyszeru, jellemtelen…eldugott helyen, nehez megtalalni idegennek, a szendvicsek jook, a ketchup felaras, a pincernok hetente valtoznak, es mindig kell varni mindig csak varni…a mellekhelyiseg a kavezo arva gyermeke, mintha nem is hozza tartozna, ocsa olcso barna randa csempe…a zene bulikon :dnb…mast ugy nez ki nem ismernek

  4. en » augusztus 18, 2010 12:39

    tenyleg valtoznak a pincercsajok:))
    ez nem annyira jo szerintem.na de a hely picit unalmas;)
    hello

  5. mizis » október 29, 2010 12:17

    Hmm…pincér, az változik sok helyen, Zanzaban is vannak régebbiek, pl egyik báros bizti régi:-) Engem amúgy az zavar a helyben, hogy a tulaj majdnem mindig ott ül a bárnál, és kicsit diszkrétebben, mint a görögök, de nézi, hogy az alkalmazottai mit hogyan csinalnak, mintha félne, hogy lopnak. Amúgy a belső design tetszik és egész jó hely, ami nem kocsmának minősíthető és nem teljesen román hely, valószínű emiatt is magasabbak az árak, mint egy jó kocsmában. Nagyon finom és árban is jó a paradicsomos bruschetta (lehet nem igy irjak) és irtó rossz a rák, pedig én szeretem a tengeri kütyüket, de ez valami mikróban melegített cucc, fincsi a tea mellett a kauflandos gabonás keksz, bár, egy hete már nem az volt (az is lehet, hogy éppen nem találtak másikat).

  6. ribizli » november 9, 2010 14:45

    a kiszolgalas atlagos, a hely modern es egeszen izleses. az arak tul magasak de a minoseg nagyjabol rendben van. a zene valoban tul hangos es nem eleg kavezos, foleg este. a dnb mar unalmas neha, tobb jazz, soft rock, stb. kene -szerintem. ettol fuggetlenul egy kellemes hely.

  7. noname » december 4, 2010 22:26

    http://www.zanzacafe.hu/ innen van “lopva” az otlet, sajnos nalunk semmi sem eredeti.

  8. alkibi » február 10, 2011 17:36

    Nagyon primitív a zene ami szól. Legutóbb Lady Gaga ment. És még hangos is.

  9. szuisz » február 22, 2011 17:03

    Nagyon kellemes, állandóan ugyanazt a színvonalat hozó kávézó.Ráadásul mindig történik valami, hol élőzene, hol koncert.Az új rész meg egyenesen fergeteges, rengeteg könyv, zongora.A kiszolgálok meg nagyon aranyosak, gyorsak.Nem egy világszínvonal, de Vásárhelynek több mint jó.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések