The Booha Bar

december 17, 2009, Dunai
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB



A The Booha Bar a híres Hányinger (Piezişa) utcán található, a bentlakások környékén. Csak örülni lehet, hogy végre egy olyan hely is nyílt ezen az utcán, melyet a központi kocsmákhoz szokott, igényesebb kocskmaközönség is nyugodtan látogathat. Hallottam már valakitől, hogy a román Inso-nak nevezi  a helyet.

A bárnak van egy hangulata, ami nyilvánvalóan a designból ered, a falakon újságokból kivágott lapok, falra firkált idézetek vannak.  Néhány asztalra sakk és malomasztal van rajzolva, így akinek kedve szottyan, nyugodtan játszhat is. Internet is van, egy fickó, ottlétünk alatt végig a bárpultnál netezett.

A hely kétszintes, fent főleg bulizni lehet, az alsó részen pedig iszogatni, beszélgetni. Sajnos a zene ottjártunkkor igencsak hangos volt, eléggé kellett fülelni, hogy meghalljam, mit beszélnek a többiek.

A menü diákbarát, a csapolt sörök 4-5 lej között mozognak, ráadásul fantázianevekkel látják el őket, mert különböző szörpöket raknak a sörbe. A Chopin fedőnév alatt például meggyszörpöt tartalmazó sör fut, a Poligamyba pedig többféle szirupot csepegtetnek a csaposok.

Szimpatikus volt az is, hogy rögtön a rendelés felszolgálása után kellett fizetni, így elkerülhetőek az utólagos félreértések.  Itt pedig megtekintheted, hogy milyen bulik szoktak lenni ezen a helyen. Ha arra jársz, feltétlenül nézz be.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.66

Hozzászólások

7 megjegyzés » “The Booha Bar”

  1. nandika » december 18, 2009 21:38

    nem piezisului, hanem piezisa :) látszik, nem kellett ott lakj.

  2. Transindex » december 20, 2009 09:54

    Javítva.

  3. V10R1C4 » január 7, 2010 20:35

    Háááányinger utca?? Ronda rózsaszín ház van a sarkon, vagy mi?
    Amúgy nagyon jó lehet ez a hely, ha arra járok, benézek (ez nekem egy kicsit macerásabb Pestről:))

  4. humm » január 11, 2010 17:13

    na a V10R1C4 kérdése is megérne egy bejegyzést…mitől hányinger utca a hányinger utca…én még gondolkozom, hogy megírjam, de bárki megteheti…

  5. eva » február 3, 2010 18:20

    na,azon gondolkodtam am el, hogy … humm mennyire aktivan irdogalsz (altalaban) mindenfele kocsma kommentbe .. akar azt is mondhatnam hogy mekkora alkesz vagy hogy mindegyiket ismered :P.. na kb ennyi , .. termeszetesen temen kivul irva es amugyis kit erdekel :)

  6. humm » február 6, 2010 16:56

    még szerencse, hogy az anyukám nem olvasgatja ezt a blogot :)))))) Amúgy lehet, hogy erről kéne bejegyzést írjak! Majd kitalálom, kösz a tippet!

  7. barbusse » március 28, 2010 14:00

    Sajnos a cikk iroja is csak hallott rola vagy meseltek neki, hogy mi is az a Booha. Persze nem kizart, hogy nincs megfigyelo kepessege.

    Ha az emeletett keresitek ahol “főleg bulizni lehet” akkor eppen az American Experience irodajaba kellene hogy menjetek vagy a maganbentlakas reszere.

    Az ujsag kivagasok csak egy kozponti oszlopon talalhatok a tobbi az mas graffokal van hangulatositva.

    Persze sort is lehet kapni akar 3,5-ert is.

    Ami meg emlitesre melto hogy van terasza.

    A szerzonek ajanlom el kell menni is megnezni nem csak irni a marhasagokat

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések