Pizza Y

március 1, 2007, Nandika
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: a) LEGALJA 1) Típus: ÉTTEREM



Az ipszilon (vagy igrek) nevű pizzázó valaha jobb hírnévnek örvendett, de mostanában nagyon le van pattanva. Valentin-napkor jártunk ott, és azzal kezdődött, hogy az egyetlen szabad asztalnál nem működött a lámpa, ami amúgy is nagyon giccses, aranyozott fajta, tudjátok, amit a 38 ezer lejes boltok kirakatában használnak. Aztán meg a tányérjaik széle masszívan le van pattogozva, ez se jó az összképnek. Legvégül a pizza. Lehet, hogy siettek, mert Valentin-napi túltherhelés, de Fellini kalapjára mondom, a pizzatészta sületlen (vagy keletlen) volt! Aztán meg az Unitra hangszórókból okádott zene se olyan hatásos az enyelegni akaróknak. Csak nagyon éheseknek ajánlom.



* pontos átlag: 2.00


* pontos átlag: 2.54

Hozzászólások

3 megjegyzés » “Pizza Y”

  1. editeva » március 1, 2007 15:49

    A Sexy Pizza az Ipszilonban nagyon vicces, és aránylag finom is volt. Igaz, egy évvel ezelőtt. A wc nagyon ronda, az épületen kívül van. Koszos és néha nem folyik a víz a csapból. Vigyél magaddal papírzsepit. A fogatlan pincér kedvesebb, csak ne mosolyogna annyit!

  2. fikusz » április 13, 2007 20:50

    a pizza sexy sztem naon otletes es jopofo!es raadasul ez volt a legfinomabb pizza amit ettem eletembe!mondjuk a hely a teraszon meg a szemelyzet eleg horrorisztikus eleinte ugy ereztuk magunkat mint egy horror filmbe!de ha megkostolod a pizzat ezek az illuziok eltunnek!

  3. sanya » április 13, 2007 20:53

    nem vagyok kolozsvari.nekem naon teccet ez a pizzazo.eleg olcso hely.csak attol a pincertol szartam ameiknek meg a nyaka is szoros volt.tokre ugy nezett ki mintha mogorva lett volna de kozbe nem.En is Sexy pizzat ettem.naon finom volt .a fott tojason erzodott h akkor helybe fott.szal nekem teccet a hely.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések