Escala

február 16, 2007, bence
3) Helység: Kolozsvár 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KLUB (DISZKÓ)



Jaj. És jaj még egyszer. Röviden ez jutott eszembe az Escalaról. Ami egyébként club and lounge.
Nem mondom a belépés részt eltalálták: a kőbe vágott üvegajtó tetszetős, az edzett üveg lépcső divatos, a padló rendben van, de már a(z) (budi) ajtók bordós-barna színe eleve nem jött be.

Van aztán pincér, meg elveszem a kabátot bácsi, abból a fajtából, aki kissé faragatlan, de azért igyekszik. A leülősdi az már eléggé fura. Rokokó és biedermeier keveréke, fehér-aranyozott asztalok, székek. Sűrűn. Lábszabadság annyi, mint egy koreai háziasszony-verda hátsó ülésén. A helyzetet súlyosbítja, hogy a fűtőtestek eléggé fehérek voltak gyárilag, a rájuk mázolt aranyfesték lepattogzott a hőtől. Olyan, mint a négynapos körömlakk. Olcsónak nem olcsó, sőt. Ez azért van, mert a hely Club and Lounge, így nagy betűvel, ami Kolozsvárra lefordítva sznobot és drágát jelent. Belépéshez férfiaknak egy lehetőleg utcalányosra fogott, vastagon festett mucus ajánlott, tű-fémsarkúban. Tangó itt nuku, kilógó tanga annál több.



* pontos átlag: 2.00


* pontos átlag: 3.02

Hozzászólások

2 megjegyzés » “Escala”

  1. Th B » március 3, 2007 13:56

    Noha még nem voltam az aftereight-ben, nem is vágyom oda. valahogy igy vagyok az escala-val is, (ugye, emlitsük meg, hogy ex-zorro).
    az az érzésem, hogy az egész hely, a csillogással az árakkal, egy nagyképű beképzelt sznob csinálmány.
    már a belépő előtt érezni, hogy ez a hely nem paszulyleveszabáló egyetemistának való. ilyeneknek nem hogy nem ajánlanám, hanem amikor a schattenbol kijövet a krajczárba megy át, ne is nézzen balra…

    egyszer voltam az escala-ban. a bártól hanyatt estem, a pult előtt lévő székek néha szakadtak, de a hülyegyerekek nagyon jól elszórakozhatnak a pneumatikus forgószékkel. (magamból indultam ki…) nem ültünk be a belső terembe mert már tele volt, Krivach koncert lévén…

    Az az érzésem, hogy a hely bővíteni hivatott a Crema területét. A gazdag nagybácsit idehoznám, a más városbeli havert nem.
    Nulla pont.

  2. bence » március 3, 2007 17:31

    Hát szerintem az a Krivach sem az a nagyágyú…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések