Tom & Jerry

november 12, 2007, NORBERT
3) Helység: Nagybánya 2) Kategória: b) FAPADOS 1) Típus: KOCSMA/PUB



A park mellett található Tom & Jerry klassz hely. Klassz azért, mert csak 2-2,5 lej egy sör. Klassz, mert D’n'B és alternative szól, és az is kellemesen. Klassz, mert nyáron nincs kellemesebb hely a városban, mint az udvara: a friss levegőben zöld környezetben, fákkal és bokrokkal körbevéve üldögélhetsz. Télen pedig benn, ahol a Tom és Jerry-sorozatból ismerős képek lógnak a falon, és csak 1,25 lej egy kávé vagy egy forró csoki.

Klassz hely, mert a társaság kizárólag fiatalokból tevődik össze. Klassz, mert Ernő bácsi hitelre is ad sört, s ha a budi épp foglalt, és nincs kedved végigállni a sort, akkor egyszerűen elsétálsz a parkig, ami 50 m-re van, és meglocsolhatsz egy fát.

Mindent összevetve: télen klassz sörözde/kávézda, nyáron pedig remek sörkert.



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.68

Hozzászólások

5 megjegyzés » “Tom & Jerry”

  1. Veg Bela » november 13, 2007 09:52

    Valoszinuleg jo hely a Tom & Jerry, de Norbert te egy jo nagy paraszt lehetsz, ha a parkba jarsz vizelni.
    Igy tanitottak gyermek korodban, vagy te magadtol eszelted ezt ki? Vegulis mindegy…

  2. norbert » november 13, 2007 15:48

    Muszály, és bizonyára te is így tennél, mert a sort a budi előtt nem lenne türelmed kivárni, mivel egy sorkiállás olyan 5 perc körül van egy átlagos péntek vagy szombat éjjel. Amugy a nagybányai park, nem egy átlagos park, végülis az erdő kezdete, van bőven fa. Ha pedig pisilni kell, és kell mert a tom es jerrybe nem egy-két sörért jár az ember, akkor 5 perc bezony sokat számit… választhatsz, hogy kiállod a sort, úgy, hogy közben majd szétreped a hugyhólyagod, avagy könnyitesz magadon egy fánál vagy bokornál.

    Végülis mindegy…

  3. norbert » november 13, 2007 21:00

    na hat hova tunt a hozzaszolasom?

  4. csempepempe » november 15, 2007 18:52

    hidd el, bela, hogy az a park, az nem olyan park, hanem valoban inkabb mar az az erdos resz, ami benyulik a varosba, no mind1, majd menj el egyszer arra, es akkor meglatod, hogy kisse elhamarkodottan ragalmaztal.

  5. humm » november 27, 2007 23:07

    na ez egyszer szinvonalas és szellemdús hozzászólás sorozat volt. Amúgy muszáj pontos j.

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések