Opium caffé club & lounge

augusztus 9, 2007, editeva
3) Helység: Székelyudvarhely 2) Kategória: e) LUXUS 1) Típus: ÉTTEREM 1) Típus: KOCSMA/PUB



Olcsó orgazmus a hársfák alatt

Koktéldelírium drótmentes internetsalátával plusz kávékülönlegességek – inkább kisvárosi sznoboknak, de nemcsak.

Opium bár és vendéglő a Kossuth utcában. Könnyű helyen van, úgyhogy nem időzhetek el a kacskaringós útvonal és a látványosságok leírásával. Árnyas hársfasor, virágzáskor bódító szerelemillattal. Hosszú kocsisor bódító kipufogógázzal és vascsövek bódító rondasággal. A környezetleírás ezennel befejeződött.

Mindenesetre a bár előnye, hogy nem egy eldugott részen van, hanem az egykori Vörös Csillag vendéglő, illetve Fényes közelében, ami indukálja azt is, hogy ez egy vendéglős utcarész, tehát ha szórakozni akarsz és nem a Gépont-szerű kocsmákba vágysz, illetve jólszituált kisvárosi sznob vagy, akkor automatikusan arra indulsz.

A kiszolgálással minden rendben, az enyhén szőkített hajú pincér udvarias, kedves és mindent megtesz a vendégért. Például reszetálja az wireless netet, ha az nem megy. Mint később kiderült a laptop, és nem az ő hibájukból.

Kávéféleségek, frappé, jegeskávé és egyéb extrák, amiknek elfelejtettem a nevét, nagyon finomak és nem túl drágák. Az egyszerű Segafredo eszpresszó 3 lej, kávékoktélok garmadával. Ezek 5-110 lejes áron vásárolhatóak meg. Sajnos nem engedhettem meg magamnak az izgalmasan hangzó gyümölcsös kávékat. Hoppá, ezek csak a forró kávék voltak. Hátravannak még a jegesek, alaszkaiak, a jeges kapucsínó és a frappé. A koktélokkal is ugyanez a helyzet, finomak és nem drágák, a screaming orgasmtól ugyan nem sikítottam, sőt még a koktél sem adott ki hangokat – hacsak nem nevezhetjük az utolsó cseppek kiszippantására tett erőfeszítések szörtyögését annak. Salátákat, reggelit is lehet rendelni, az egyszerű omlett 3,5 lej, annyit akár össze is koldulhatsz reggel 8-tól fél tízig. És ha jól láttam, még vízipipázni is lehet. A menü többi, alkoholokkal foglalkozó része megtekinthető itt, a lap bal felső sarkára kattintva forgathatsz.

Bulikat is szerveznek, housepartik Dj Rareshsel, Dj Adrian Eftimiével, habos buli és fehérrucis parti, nők napjára chip and dale.

A dizájn először kicsit meglep, inkább klubszerű, mintsem vendéglős a hangulat. Neobarokkos, kicsit eklektikus: nagy tükrök, plazmatévé, bőrfotelek, piros falak és piros gyertyák, olyan hely, ahol le lehetne forgatni egy időutazásos pornófilmet.



* pontos átlag: 5.00


* pontos átlag: 3.30

Hozzászólások

4 megjegyzés » “Opium caffé club & lounge”

  1. kuncze » augusztus 9, 2007 12:52

    A hely egyáltalán nem rossz, ez a kategória teljes mértékben hiányzik mondjuk Marosvásárhelyen de túlreprezentált Nagyváradon. Ami kicsit furi, hogy ha valamit nagyon nyugatiasan lazára szoktunk akarni, beteszünk egy kő vagy rézbuddhát. No itt nagyon erős volt a késztetés mert kettő is van belőlük. Kedves önleleplezés, fesöntívi plazmán és lassú net a levegőből. De alapvetően mégis pozitív.

  2. gergeliii » augusztus 21, 2007 09:52

    az egyik kedvenc helyem, ha Udvarhelyen járok. Elegáns is, de nem feszélyez, nagy gratula a stilus kitalálójának. És ami a legfontosabb, és a weboldalról tökéletesen látszik, hogy nem csak egy kéthárom hónapra elképzelt látszat-image, hogy jöjjön a nép, a menü fenn van neten, szépen tálalva, jártam már sok kaféban de ezt szeretném ha az enyém lenne :))

  3. attila » augusztus 23, 2007 09:48
  4. emot » május 6, 2009 20:34

    Ez az a hely ahol azt kaptam ami az étlapon szereplő képen volt. Ha udvarhelyen járunk motorokkal, sohasem hagyjuk ki, hogy igyunk náluk egy jó kávét. Még a járdára is fel tudunk állni motorokkal. Tiszta igényes hely. Gratulálok!
    www.emot.hu

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések