Emporium pizzéria

június 21, 2007, peceparti
3) Helység: Nagyvárad 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: ÉTTEREM



Péntek este, korán kezdődött és még sokáig fog tartani… pár sör után pedig megéhezik az ember. Ilyenkor tanácsos étkezni, hogy a megfelelő kalóriabevitel után az este zökkenőmentesen, legalább hajnalba nyúlóan folytatódjon. Mivel nem igazán láttam még Váradon olyan központi italozó helyiséget, ahol ételeket is szolgálnak fel (kivéve a Cyrano - kissé drága, de általában itt többször látsz embereket enni, mint sörözni), ezért el kell látogatni az Emporiumba.

Az Emporium pizzéria pincehelyiség létére egyáltalán nem klausztrofób, egész tágas és berendezés szempontjából sem annyira rossz. A bárpulton néha nagy a kupi, menü menü hátán, dekorációs elemek hada, de legalább egy kicsit maszkolja a pult mögötti személyzetet. Ami az illemhelyet illeti, csak egy gondolat bánt engemet: a SZAUNA. Olyan tikkasztó meleg van a dáböljúúú-szííín, hogy aki izzadás-alapú ingyen méregtelenítésre vágyik, az nyugodtan látogasson le az Emporiumba. Amúgy a mellékhelyiség tiszta, és mindig van szappan és papír a kézre is meg másra is.

Nagy előnye, hogy központi helyen található (Ady-hoz közel), az árak elfogadhatóak, bár a közelmúltban emeltek 1-2 lejnyit a pizzák árán, és a kiszolgálás eléggé operatív. Hátrányként említeném, hogy a vagoneffektus kissé rontja az atmoszférát, ugyanis étkezés közben nem a legkellemesebb a mindenki-mindenkit-lát-szindróma, valamint nyáron a ventillátoros légkondi sem egy sikeres megoldás. Na de ezen túllépve, a pizzák minőségi szempontból megfelelőek, a sör általában hideg és az asztaloknál a székeken/padokon nagyobb baráti társasággal is el lehet férni.

Ami a zenét illeti, néha idegzúzóan hangos és egyáltalán nem odaillő klubzene megy (meglehet, hogy ez csak egyszer fordult elő, mikor alkalomadtán ottvoltam), amit az épp bárnál serénykedő személy váltogat össze-visza, máskor pedig a projektoron futó videóklippek kavalkádja kihangosítva, amelybe belefér ifjúkorunk legszebb nyarainak britnispirsz-dalától kezdve az összes ghetto-faboulos nóta, tehát mondhatni következetlenség és ízléstelenség a maximumon. Amúgy ha szerencsések vagyunk, étkezés közben a pussziket dolsz lányokat nézhetjük vonaglani a vásznon.

Nah de elég a kritikából… jó a hely, jó a kaja, látogassatok el legalább egyszer, és értékelje mindenki a maga ízlése szerint! Jó étvágyat!



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.13

Hozzászólások

3 megjegyzés » “Emporium pizzéria”

  1. sanyika » június 22, 2007 08:32

    jo a szoveged:))tetszik…..

  2. Noemi » június 22, 2007 12:40

    Én egyszer ettem ott pizzát, de szerintem többször nem is fogok, egy Diavolot rendeltem, és a szalámiból az összes zsír kifolyt, és az nem volt valami étvágygerjesztő, és ízletes sem. A váradi ismerőseim ajánlották be a helyett, mint Várad legjobb pizzázója, hát szerintem van jobb is. A mellékhelyiség sem volt a legtisztább, a porcicák rendesen szállingoztak a sötét csempén, és bútorzaton. A SZAUNÁVAL vizsont egyet értek.

  3. Bibike » június 25, 2007 19:57

    Nem vagyok váradi, csak átutaztam ott, de voltam egy nagyon nagyon hangulatos görög pizzázóba… azt hiszem az az a hely, amire gondolkodás nélkül 5-t adnák, mindenre, még akkor is, ha csúcsidőben mentünk, egész napi utazás után, kellett várni is, közben a pincérsrác elejtett egy hatalmas adag tányért, a főnök is ott volt, akiről mintázni lehetne az ideális tulajtm, aki szintén görög… Ha tudtok valami pontosabbat mondani a helyről, akkor szívesen olvasnák róla… sajna nem találnám meg másodjára, mert nem ismerem annyira Váradot és véletlenül találtuk…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések