Bella Musica

április 25, 2007, Bozso
3) Helység: Brassó 2) Kategória: e) LUXUS 1) Típus: ÉTTEREM



Mivel látom, hogy Brassóbol csak az alja kocsmák kerülnek bemutatásra, gondolom, nem árt, ha akad egy olyan hely, ahová nem kell félni belépni. :)

A Bella Musicát már sokan ismerik, éppen ezért melegen ajánlom, hogy telefonon foglalj asztalt, mielőtt odamennél. Ha csak úgy beugrasz, nem valószínű, hogy lesz üres asztal.

Maga az étterem a belvárosban, a Kolostor utcában található (ifjabbaknak: Mureşenilor utca) a hasonló nevű szálloda alagsorában. Bemenni egy gangon lehet, majd utána le a pincébe. Vigyázat!, a gang végében egy másik vendéglő található.

Maga a hely ízlésesen berendezett, a téglafal és a világítás bennsőséges hangulatot teremt. Asztalokból van kétszemélyes, négyszemélyes, de a 6-8 fős társaságok is találnak itt helyet.

Alapból jár a kukoricacsipsz (nachos) kétféle csípős mártással. És a pohár pálinka. Én nem fogyasztok, de akik igen, meg voltak vele elégedve.

A menü az erdélyi és a mexikói konyha ötvözete. Ugyanúgy meg lehet itt találni a bablevest kenyérhéjban, mint a fajitas-t vagy a burritos-t is. Kedvencem a fajitas, amit nagyon jól készítenek. Ugyanakkor nagyon jó a gulyáslevesük. Ja, és nagyon finom grillezett zöldségeket tudnak ajánlani köretnek.

Desszertekről nem nyilatkozom, ugyanis nem sikerült soha olyan keveset enni, hogy még arra is jusson hely…

Mint egy normális vendéglőben, nem üvölt a zene. Sőt még a zenére is van menü, ha a kedves vendég esetleg mást szeretne hallani. És a pincérre nem kell órákat várni, ha valami kérése van a vendégnek, elég egy gombnyomás és már jön is…



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 3.14

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Bella Musica”

  1. A Vadnyugati Casanova » június 26, 2007 17:22

    Tízes hely, ki kell próbálni!

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések