Downtown

március 26, 2007, keli
3) Helység: Marosvásárhely 2) Kategória: b) FAPADOS 2) Kategória: c) KÖZÉPKATEGÓRIÁS 1) Típus: KOCSMA/PUB



Pár éve indult, akkor felkapott hely, mostanra sajnos kicsit lepattant pincekocsma a főtéren, a Kultúrpalotához közel, valahol az ismeretlen katonával egyvonalban.

Jellegzetessége, hogy két pince alkotja, két külön lejárattal, a bár középen van.

Hideg, füst, egyik oldalon kicsi asztalkák, magas székek, valamint egy kanapés szeparé, másik oldalon kicsit nagyobb asztalok és egy kanapé, bár ha tele vannak, aki legbelül van, csak utoljára mehet ki. (Ha jobban belegondolok, ez utóbbi helyen a felújítás óta nem voltam, de az előbbi oldalból ítélve az utóbbi sem változhatott jelentősen.)

Felhozatal zéró és egyre fogy (legutóbb csak rékási boruk volt, hát azt legközelebb is az ellenségeimnek hagyom), sajnos nagyon emlékeztet a The Office végnapjaira (igen, igen, aki nem tudta volna, a sajtóklubot, úgy tűnik, bezárták). Árak átlagosak, azt hiszem, kategória valamikor középkategóriás volt, de csúszik le a fapados felé. A bárost jobban foglalkoztatja a mobiltelefonja, mint a “pincérnő” - a kiscsaj, aki igazából jóformán csak helyben forog az összesen 3 méter átmérőjű “teremben” (ok, hoszabb, de keskeny.) Igazából ő is inkább tehernek nézi a klienst, mint pénzkereseti lehetőségnek.

Mellékhelyiség kint, minden kritika alatt, ha teheted, tartsd meg hazáig :P

Erénye, hogy valamikor egy jó ötletre épült, van némi hangulata, nem egy köpködős stílusú kocsma és … uh. Ennyi??



* pontos átlag: 2.00


* pontos átlag: 3.02

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Downtown”

  1. Boros Csaba » március 27, 2007 19:47

    Hogyha valaki nem hallotta volna akkor csutortokon - marc.28. - DanBazix dnb mixjei fogjak feldobni a kisse unalmassa valt lokalt.
    Udv mindenkinek…

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések