Hipnotiq Café

március 26, 2007, keli
3) Helység: Marosvásárhely 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA 1) Típus: KOCSMA/PUB



Exkluzív, kedves kis kávézdának indult, s bár a kávéválaszték még mindig kiváló, a hátsó rész bővítésével vesztett kissé az othonosságából, és eltolódott a kissé juppibb kocsma irányába.

Helyszín: a főtér felső végén (az ortodox katedrális mellett) jobbra fordulsz, a vár fele, és a házasságkötő terem mellett szinte eltéveszthetetlen a nagyon keskeny (egy kapubejárónyi széles), de nagyon narancssárga helyiség :) Az utca felőli front egy nagy üvegajtó, de nem kell félni, úgysincs hely, hogy az “ablakban ülj”.

Ha belépsz, egy nagyon mély teremben találod magad, roppant hosszú bárpulttal, újabban a hátsó részben már néhány nagyobbacska asztal is van (de még mindig nem az a hely, ahova osztálykiránduláskor beülhet mindenki).

A bárosfiúk-lányok kedvesek, rendesek, árak kényelmesen közepesek, kávék, koktélok, friss gyümölcslevek (csavarják helyben) nagyon-nagyon jók.

A zene újabban kicsit hangosabb a kelleténél, és ha azt a nyolcvanas éveket idéző diszkófényt kihagyták volna, egész jó lenne. Ez utóbbi szerencsére csak ritkán indul be. Állítólag bulik is vannak itt, de nem tudok nyilatkozni, mert nem ezért szerettem/szeretem a helyet, és a szombati esti lázt máshol heverem ki ;)



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.90

Hozzászólások

Egy megjegyzés » “Hipnotiq Café”

  1. Bibike » február 3, 2008 00:18

    Az egyik kedvenc helyem:) Nem vagyok nagy kimaszkalos, de itt szeretek ucsorogni. Hangulatos hely, tetszik a stilusa is. Nem tul nagy, talan epp ettol tartotta meg a varazsat…
    Az a hely, ahova nem zsufoltak be meg plussz ket asztalt, hogy nagyob legyen a bevetel…:)

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések