Noname

március 26, 2007, keli
3) Helység: Marosvásárhely 2) Kategória: d) JUPPI 1) Típus: KÁVÉZDA 1) Típus: KOCSMA/PUB



Kifejezetten juppi kategóriás, kissé lounge-os stílusú (bár ahhoz messzemenően túl hangos a zene), új “román” hely. Ezt így máris szégyellem, hogy miért csináljuk ezt az egész megkülönböztetéses dolgot, de annak ellenére, hogy én szívesen és akár szántszándékkal is járok “román” helyekre, úgy érzem, sajnos még a többségünk felosztja a helyeket “magyar” meg “román” kocsmákra/klubokra/stb.

És hát lássuk be, itt a bloodymary-n is elsősorban a “magyar” helyek szerepelnek.

Nos. Menjetek el ide is, kicsi fejtágításra, hogy így is lehet. A stílus elegáns, árak közép plusz, kiszolgálás hagy némi kívánnivalót maga után, közönség inkább román fiatalság… és ami mégis megfogott? … a tulaj(ok?) érezhető jelenléte. Nehezen megfogalmazható apróságok - pl. tavaly karácsony előtt jártunk először arra, és kaptunk karácsonyi üdvözlőlapot.

Nem mondom, nálam nem törzshelyjelölt, mert nem feltétlenül az én stílusom, de néha alternatívának tökéletesen kellemes.

Helyszín: főtér, nagyszínházzal szemközti oldalon, nagyvonalakban a nagyszínházzal szemben. Egy udvarra kell bemenni, onnan meg emeletre fel (ugyanazon az udvaron egy pizzázó is van).



* pontos átlag: 4.00


* pontos átlag: 2.49

Hozzászólások

3 megjegyzés » “Noname”

  1. koko » március 26, 2007 12:55

    Kedves Bladiméri, jo lenne a kocsmaknak a cimet is kozolni, esetleg nyitvatartasi orarendet, es egy telefonszamot is.

    Kosz, koko

  2. Transindex » március 26, 2007 14:06

    Kedves Koko, hogy milyen információkat közölnek, az nagyrészt a kritikaírók belátására van bízva. Vannak bejegyzések, ahol ilyen infót is találsz, de olyan is, ahol a kommentekből derül ki, mi, hol, merre.

  3. keli » március 26, 2007 14:16

    fejből írtam a kocsmakritikát, ennyire részletes infókat nem tudok. Aki nem tud tájékozódni egy ennyi leírás után, haljon szomjan :)

    Nyitvatartás … passz, este nyitva szokott lenni :D

Szólj hozzá!





Biztonsági kód

Szalonbeszélgetések